Handen & Nagels

Zomers nagellak mixje

3/19/2014

Omdat het de afgelopen week zo'n lekker weertje is geweest, zit ik weer helemaal in de zomerse stemming. Ik kan niet wachten totdat de shortjes weer uit de kast kunnen. Vandaar dat ik vandaag ook een lekker zomers artikel heb! Ik swatch wat lakjes die naar mijn mening erg zomers zijn.

De nagellakjes die ik vandaag swatch zijn: Essie - blanc, Essie - rock the boat, een geel lakje van Sasatinnie, een mintgroen lakje van Etos mini long lasting nail polish en Ciaté - cupcake queen.

Van links naar rechts: Essie blanc, Sasatinnie, Ciaté cupcake queen, Etos longlasting nail polish, Essie rock the boat

Alle lakjes die ik vandaag laat zien, draag ik regelmatig in de lente en de zomer. Zoals je kunt zien, zijn 4 van de kleuren lichte pastel tinten. dat zijn dan ook mijn favorieten kleurtjes voor in de zomer!

Blanc van Essie vind ik dé ultieme kleur nagellak. Sinds vorig jaar draag ik eigenlijk alleen nog maar witte nagellak. En dan het meest - nou ja, eigenlijk altijd - Blanc van Essie. Door witte nagellak te gebruiken lijken je vingers iets bruiner. Ook staat wit gewoon super chic en kun je het natuurlijk overal mee combineren. Essie is sowieso het allerfijnste merk van de merken die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd. De kwaliteit van de nagellak is super.

Als ik dan toch een kleur moet kiezen (want wit is toch geen kleur? Of wel?) kies ik mintgroen. Het is zo'n mooi, lief en zomers kleurtje. Lekker fris! Dit lakje is misschien niet van de beste kwaliteit, maar als je 2 à 3 dunne laagjes mooi aanbrengt, ziet het er prima uit!

Het volgende lakje (ook van Essie) behoort ook zeker tot het lijstje: zomerse nagellak. Hij is vorig jaar zomer uitgekomen met een aantal andere, wat fellere kleuren. Deze mooie, zachte ijsblauwe kleur met mini shimmers kon ik niet laten liggen. Ik gebruik 'em regelmatig en hij is net zoals Essie blanc van super kwaliteit.

Ciaté staat bij de meeste waarschijnlijk bekend om zijn strikjes rond de dop van de flesjes. Dat geeft natuurlijk een super chic effect. Ik heb 1 kleurtje van Ciaté in mijn bezit, maar dat is wel een erg mooie, chique kleur. Hij is glanzend fuchsia roze. De dekking is prima na 2 laagjes.

En dan het laatste lakje. Volgens mij niet in Nederland verkrijgbaar, maar toch wilde ik hem even laten zien, omdat hij zeker behoord tot de zomerse lakjes. Dit kanariegele lakje van Sasatinnie heeft m'n tante een keer voor mij meegenomen uit China. Geel vind ik een erg zomers kleurtje, daarom heeft hij een plekje gekregen in dit artikel.


Essie blanc - €9,99 - te koop bij de Etos
Mintgroen lakje van Etos long lasting mini nail polish - €? - een keer gratis gekregen bij de Etos
Essie rock the boat - €9,99 - te koop bij de Etos
Ciaté cupcake queen - €11,95 - te koop op onder andere www.bol.com 
Sasatinnie het gele lakje - €? - ?

En dan was dit het artikel met 5 zomerse nagellakjes. Alle kleurtjes vind ik erg mooi, maar blanc van Essie blijft mijn nummer 1!

Wat is jou favoriete (kleur) nagellak voor de zomer?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You Might Also Like

6 Comments

 1. Die gele is echt mooi en dat potje is zo schattig! Toffe blog trouwens, ik volg je nu op Bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zomers zeg, love it! Ik ben ook dol op mintgroen of gewoon lekker girly; lichtroze!

  Fijne avond, Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die laatste twee vind ik he tleukst ook qua uiterlijk x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://www.denagellakbrigade.nl/ , een aanrader:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die gele vind ik erg mooi en zal ik ook zeker aanraden aan mijn lezers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat hartje nagellak potje vindt ik zo super mooi, schattig.

  BeantwoordenVerwijderen