Accessoires

New in: Gallantry bag

6/23/2014

Ik heb een nieuwe tas! Misschien zagen jullie hem al voorbij komen in de shoplog van vorige week. In Nijmegen zag ik in een heel leuk winkeltje deze knalroze tas. Die kon ik natuurlijk niet laten staan!

De tas is van het merk Gallantry. Ik kende het merk nog niet. Nadat ik deze tas had gekocht, ben ik even op internet gaan zoeken wat voor tassen je nog meer van dit merk hebt. De collectie viel me een beetje tegen! Wel was de tas die ik heb gekocht er in een groter maat. Die vond ik ook erg leuk.

De tas is gemaakt van knalroze nep leer. Het model me gelijk denken aan een Michael Kors tas. Die heeft namelijk precies hetzelfde model! De tas heeft, zoals je ziet, zijkanten die iets uitlopen. Dat vind ik erg tof! Ook is de maat van de tas precies goed. Niet heel groot, maar dat vind ik niet erg. Er hoeft tenslotte ook niet mega veel in. 

De tas heeft een ritssluiting. Dat is erg handig! Zo kunnen je spullen toch iets minder snel gestolen worden dan wanneer je een tas hebt die bijvoorbeeld alleen 1 knoopje heeft.

Aan de binnenkant zitten 2 vakjes voor bijvoorbeeld je mobiel en 1 vakje met een rits waar je bijvoorbeeld je portemonnee in kunt doen. Verder is de binnenkant gevoerd met een stofje waar het Gallantry logo op staat.

Ook zit er bij de tas een langer hengsel. Zo kun je er een schoudertas van maken. Erg handig als je je handen vrij wilt hebben.

Ik ben erg blij met m'n nieuwe tas! De kleur is lekker zomers en vrolijk. Ook vind ik het model geweldig. Het formaat en de ritssluiting vind ik ook erg fijn. Ik kocht deze tas in Nijmegen in het winkeltje Cira en betaalde er €19.99 voor.

Wat is jouw favoriete zomer tas? 

You Might Also Like

1 Comments