Fashion

Shoplog Nijmegen

6/16/2014

Vandaag eindelijk weer een artikeltje! Ik ben de laatste paar weekenden lekker op de camping geweest, vlakbij Nijmegen. We gaan er elk jaar met de familie naar toe. Super gezellig! Natuurlijk moet ik dan ook even de stad in (het liefst een aantal keer). Dit jaar heb ik weer wat leuke kleren en accessoires gekocht die ik graag even wil showen.

Ik vind Nijmegen een erg leuke stad! Ze hebben leuke winkels en sinds dit jaar ook een Primark! Ook de collectie is daar heel anders dan waar ik woon.

Dit jaar ben ik geslaagd bij de Primark, ONLY, The Sting, Vero Moda outlet (!) en Cira.

De rok hierboven heb ik gekocht bij de Vero Moda outlet. Op de hele collectie kreeg je 50% korting, omdat ze zijn verhuisd. Er zit nu een hele mooie en grote Vero Moda in Nijmegen! Hij is erg overzichtelijk en ruim.
De rok hierboven is high-low.  Dat betekent dat hij aan de achterkant langer is dan aan de voorkant. Ook is 'ie lekker flowy. Hij heeft een mooie lichtblauwe kleur en zit in m'n taille met een zwarte band. Ook zit er aan de zijkant een rits, waardoor je er makkelijk in komt. De rok was eerst €9, maar omdat er 50% af ging, heb ik er maar €4,50 voor betaald! Daar kun je nog eens een leuk rokje voor kopen, toch?

De tas die je op de foto ziet, heb ik gekocht bij het winkeltje Cira. Ik kende het niet. Volgens mij zit hij alleen in Nijmegen. In de winkel verkopen ze onder andere high heels, jurkjes voor een gala bijvoorbeeld, maar ook sieraden en tassen. De tas is van Gallentry en heeft een mooie roze kleur. Het is een dupe van een Valentino tas! Ik draag 'em hier als handtas, maar er zit ook een band bij om hem als schoudertas te kunnen dragen. De tas kostte €19,99.

Zoals ik net als zei zit er een nieuwe Primark in Nijmegen. Hij is erg groot, vergeleken de Primark waar ik normaal naar toe ga. Meestal vind ik de kleding bij de Primark niet zo geweldig, maar na even zoeken vond ik dit bloesje die ik toch wel erg leuk vond. Hij is blauwe met witte stipjes en zit wat losser. Ook is 'ie aan de achterkant langer dan aan de voorkant. Hij is wel erg bloot dus ik zou er wel een hemdje onder doen. Dit bloesje koste €4. 

Het shortje is ook nieuw. Ik kocht hem bij The Sting. Ik heb er verder niet echt veel over te vertellen. Gewoon een stretchy, wit shortje. Deze kostte €19,95.

De Primark in Nijmgen heeft ook een grote schoene afdeling. Daar scoorde ik deze simpele, nude sandaaltjes voor €6. 

Het shortje hierboven is dezelfde als de witte die ik eerder liet zien, maar deze heeft een mooie kobalt blauwe kleur. Hij is dus van The Sting en kost €19,95.

Het bloesje kocht ik bij de Vero Moda, maar is van de ONLY. Het is gewoon een simpel, mooi roze bloesje. Hij valt wijd en is niet super bloot. Ik draag er hier een wit hemdje onder, maar zelf vind ik hem met een roze hemdje leuker. Voor dit bloesje betaalde ik €26,95.

Dit gele hemdje is ook van de Primark. Het is een lekker vrolijke en vooral zomerse kleur. Hij is super doorschijnend, maar met een basic hemdje eronder kan het best. Hij is bijvoorbeeld ook wel handig voor over je bikini. Dit hemdje kostte €3.

Bij de Vero Moda outlet kocht ik ook deze high-low rok. Hij is wat strakker dan die andere rok, maar wel lekker luchtig en vooral simpel. Deze kostte normaal €8 en ik heb er dus maar €4 voor betaald.

En dan m'n laatste aankoop. Twee basic hemdjes bij de Primark. Een roze en een witte. Die komen altijd wel van pas. De hemdjes hebben beide verstelbare bandjes en kosten allebei maar €2,50!

En dan waren dit mijn aankopen uit Nijmegen. Ik zeg het nogmaals: Nijmegen is zo'n leuke stad! Ik ben er afgelopen weekenden 2 keer geweest, maar ik wil in de zomervakantie zeker nog een keer terug gaan, omdat ik nog niet alles heb gezien.

Ben jij wel eens in Nijmegen wezen shoppen? En wat vind je van mijn zomerse aankopen?

You Might Also Like

2 Comments