Beauty

Coastal Scents 88 original palette

1/26/2015

Hey! Vandaag review ik een wel heel bekend palette. Echt zo'n "gehyped" product. De 88 palettes van Coastal Scents waren een tijdje geleden echt een hit! Tegenwoordig zie je het palette steeds minder, maar toch review ik vandaag het Coastal Scents 88 Original palette. Zoals de naam al zegt: een palette met 88 (!!!) kleuren.

Ik wilde dit palette al heel lang testen. Het is een relatief goedkoop palette, maar er zitten toch 88 kleuren in. Voor 14,95 dollar verwachtte ik er niet heel erg veel van, maar de reviews op internet zagen er toch wel goed uit. Daarom bestelde ik het palette op de officiële site van Coastal Scents.

Het palette was binnen een week bezorgd! Super snel dus. Ook zat hij netjes ingepakt, waardoor hij gelukkig niet beschadigd was.

De verpakking is vrij simpel, maar wel strak. Mooi mat zwart met basic witte letters erop.


De 88 kleuren zijn allemaal erg verschillend. Er zitten matte en shimmery tinten in, waardoor je met dit palette erg gevarieerde looks kunt creëren. Van een super basic look met nude tinten tot een party look met knallend roze en blauw! Voor iedere look is dit palette perfect.

Ook zitten er mooie kleurtjes in waarmee je bijvoorbeeld je wenkbrauwbot of binnenste ooghoek kunt highlighten. Er zijn ook een aantal kleuren waar je perfect je wenkbrauwen mee kunt bijtekenen. Daarvoor gebruik ik zelf de bruine, matte tint, in de vierde rij, de tweede van rechts.


En dan nu het pigment... Ik heb zomaar wat kleuren geswatcht. Het pigment is niet super. Zoals je hierboven kunt zien zijn de kleuren niet echt gepigmenteerd. Je moet flink wat laagjes aanbrengen om een beetje kleur te zien. Dat is wel jammer, maar met een paar laagjes kun je best een felle look creëren.

De structuur van de oogschaduws verschilt. De ene is heel korrelig, terwijl de andere meer creamy is. De creamy oogschaduws blijven net iets langer zitten en zijn ook iets meer gepigmenteerd.Voor dit palette heb ik 14,95 dollar exclusief verzendkosten betaald. Dat is zeker niet duur voor 88 kleuren. Ondanks dat de kleuren niet heel erg gepigmenteerd zijn, is dit palette zijn geld wel waard. Je kunt er hele verschillende looks mee creëren! Bovendien is het is een leuk palette om mee te experimenteren.

Heb jij een 88 palette? 

You Might Also Like

1 Comments