Beauty

Bobbi Brown Brightening Finishing Powder Porcelain Pearl

6/28/2015

Wauw! Check deze poeder. Hoe mooi?! De pastelkleurtjes en het zilveren doosje maken de uitstraling van deze Bobbi Brown Brightening Finishing Powder echt perfect! Dit is echt zo'n product die je liever niet gebruikt, omdat 'ie zo mooi is. Vandaag review ik 'em om te kijken of deze poeder z'n geld waard is. Want hij kan er natuurlijk wel mooi uitzien, maar hij moet ook wel doen wat 'ie belooft. Je gezicht laten shinen.


Wanneer je dit product koopt, zit het in een mooi, strak wit doosje. 

Wanneer je het doosje opent, komt er een verassing je tegemoet. Om het doosje van de poeder zit namelijk nog een heel chic zakje. Aan dit soort dingen merk je echt dat Bobbi Brown een luxemerk is. Het doosje zelf vind ik ook prachtig. Vierkant en glimmend. Het is gelijk een perefcte spiegel. Handig, heb je nooit meer een spiegel nodig wanneer je deze poeder of andere make-up producten aan wilt brengen. Je gebruikt gewoon het doosje.


En dan nu toch echt het mooiste onderdeel: de poeder zelf. Door de pastelkleurtjes krijgt dit product zo'n gaaf effect. Echt zo'n product dat je ergens neer wilt zetten om er vervolgens altijd kwijlend naar te kunnen kijken.

Ik heb elke kleur afzonderlijk geswatcht. De bovenste foto is gemaakt met daglicht, de onderste in het zonnetje. Zoals je ziet, lijken de kleurtjes erg op elkaar. Dit maakt echter niet veel uit, omdat het toch de bedoeling is dat je ze samen gebruikt.

Na als deze positieve punten hoop ik echt dat deze Brightening Finishing Powder ook doet wat 'ie belooft. Je gezicht een gezonde glow geven.

Zonder Brightening Finishing Powder- Met Brightening Finishing Powder

Het resultaat was heel moeilijk vast te leggen. Op de foto's zie je het bijna niet, maar de rechter foto lijkt iets frisser. In het echt zie je het resultaat wel. Nadat ik m'n foundation had aangebracht, bracht ik deze poeder aan. Hierdoor kreeg m'n gezicht een hele natuurlijke en gezonde glow.


Ik vind dit product echt prachtig. Ik krijg er echt zo'n gevoel van luxe van. Het doosje en de poeder zien er gewoon perfect uit. Over het resultaat ben ik ook positief. Ondanks dat het erg moeilijk te zien is op de foto's, kreeg m'n gezicht na het aanbrengen van deze poeder een frisse en gezonde glow.

Deze poeder kost rond de €50. Een redelijk bedrag dus. Ik weet niet zeker of deze poeder z'n geld waard is. Hij doet wat 'ie belooft en ziet er prachtig uit, maar ja. €50 euro betalen om je gezicht een gezonde glow te geven? Ik weet het niet. Ik zou dan eerder een Bobbi Brown Shimmer Brick kopen denk ik. 

Porcelain Pearl kost dus rond €50 euro. De prijs verschilt per winkel/webshop. Ik heb deze poeder gekocht bij de Bijenkorf, maar je kunt 'em ook online en bij de Douglas kopen. 

Vind jij deze poeder er ook zo waanzinnig gaaf uitzien? 

You Might Also Like

0 Comments