Merken & Producten

Catrice Fall-Winter assortiment update 2015

6/25/2015

Over een tijdje wordt het Catrice assortiment ge-updatet! Allemaal nieuwe producten in winterse kleuren. Mooie donkere lipsticks, prachtige matte blushes en een aantal nieuwe oogschaduw palettes! Vandaag neem ik samen met jullie een kijkje naar het nieuwe Catrice assortiment.


Catrice Multi Matt Blush 010 Love, Rosie!,  Catrice Multi Matt Blush 020 La-Lavender

Het eerste wat me opviel, waren deze blushes. Ik vind het patroon onwijs gaaf. Heel erg leuk gedaan met die streepjes en de bedrukking. Ook de kleuren vind ik erg leuk. Verder ben ik ook erg benieuwd naar deze blushes, omdat ze mat zijn. Deze blushes gaan €3,99 kosten.


Catrice Chocolate Nudes Eyeshadow Palette 010 Choc'Let It Be


Ik ben erg benieuwd naar dit palette. De kleuren zien er namelijk prachtig uit! Perfect voor een naturelle look of een smokey eye met bruintinten! Hopelijk zijn de oogschaduws goed gepigmenteerd. Dit palette gaat €4,99 kosten. 


Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 010 Antique C'est Trés Chic, Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 020 Meet The Gemstones, Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 030 Rose Vintouch

Ook deze palettes zijn nieuw. Ze bevatten 3 kleurtjes en er zijn 3 varianten van. Eentje met bruintinten, eentje met grijstinten en eentje met paarstinten. Ik ben vooral benieuwd naar de paarse variant. Deze trio's gaan €4,89 kosten. 


Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Deze lipsticks vind ik er zo gaaf uitzien! De kleuren vind ik echt prachtig. Vooral de derde, vierde en zesde vind ik erg mooi. Ook vind ik de verpakking leuk. Gewoon lekker strak. Deze lipsticks gaan €4,99 per stuk kosten. Dit is zeker niet duur, maar in vergelijking met de andere producten vind ik het toch wel een beetje tegenvallen. 

Catrice Lash Boost Lash Growth Overnight Serum 010 Transparent

Dit is het laatste product dat ik met jullie wil bespreken. Een wimper serum. Dit serum belooft dat je wimpers met 18% toenemen. Ik vraag me af of dit gaat werken, maar als het werkt, zou het echt een geweldige en goedkope uitvinding zijn. Dit serum gaat namelijk €4,99 kosten. Dit is vergelijking met andere wimper serums echt niks. Daar betaal je namelijk gerust meer dan €80 voor.

En dan waren dit een aantal producten die aan het Catrice assortiment worden toegevoegd. Ik ben erg benieuwd! Vooral de lipsticks vind ik erg mooi. Ook het Chocolate Nudes Eyeshadow Palette lijkt me erg mooi.

De Catrice herfst/winter collectie is vanaf eind juli verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat vind jij van deze update?

You Might Also Like

1 Comments