Merken & Producten

Claire's glitter body art crayons

6/30/2015

Hadden jullie ze vroeger ook? Van die tattoo pennen. Hiermee maakte wij - ik en m'n vriendinnen - altijd hele tekeningen op onze armen en benen. Mijn zusje heeft binnenkort een musical en had nog wat van die tattoo pennen of potloden nodig. Dus bij de Claire's hebben we een setje gekocht. En natuurlijk moest ik ze eerst even uitproberen. Mijn ervaringen deel ik vandaag met jullie!Het setje bestaat uit 6 verschillende potloden. Een witte, zilveren, roze, gouden, oranje en een zwarte. Verder zat er op de verpakking een sticker waarop stond dat 'ie €4 kostte, maar op de achterkant stond dat 'ie €9,99 kostte. Zelf vind ik €4 nog wel een redelijk bedrag voor zo'n setje, maar als 'ie €9,99 zou kosten, zou ik 'em niet hebben gekocht.

Hierboven zie je de swatches. Zoals je ziet zijn de potloden super goed gepigmenteerd. Alleen de witte zie je nauwelijks. Die geeft alleen glitters af.

De potloden voelen een beetje aan heel romig oogpollood. De textuur vind ik dus wel fijn. Ze zijn totaal niet korrelig en brokkelen dus ook niet van je huid af.


Natuurlijk moest ik er ook even mee op m'n gezicht tekenen. Op de foto's hierboven zie je een wing die ik met de roze pen heb gemaakt. Het gaat wel, maar er moet wel een vochtig wattenstaafje aan te pas komen. Anders krijg je nooit een strak puntje. De pen is namelijk erg dik. Maar ondanks dat ik 'em iets moest aanpassen met het wattenstaafje vind ik 'em nog best wel gaaf. Leuk voor naar een feestje bijvoorbeeld.

Maar het bleef niet bij de wing. Er kwam namelijk ook nog een soort van mislukte vlinder op m'n hoofd. Ik weet ook niet wat dit moet voorstellen. Ik vind het er in ieder geval niet uitzien. Haha!

De potloden gaan er trouwens met water weer af. Wel bleven er miljoenen glitters achter op m'n gezicht. Ik voelde me dus erg shinen na dit experimentje. Verder bleef er ook nog een roze gloed achter op m'n gezicht.

Deze potloden zijn best geinig. Ze zijn niet duur en zijn verbazingwekkend goed gepigmenteerd. Ik zou ze niet als make-up gebruiken, maar wanneer je een keertje een feestje hebt, is het heel leuk om deze potloden te gebruiken. Ze zijn ook prima geschikt voor schminken. Ik denk dat ze hier ook voornamelijk voor bedoeld zijn. 

Wat zou jij met deze potloden doen? 

You Might Also Like

1 Comments