Handen & Nagels

Confetti nail art

6/15/2015

Vandaag laat ik deze super vrolijke nail art aan jullie zien. Hij ziet er super leuk uit en hij is ook nog eens super makkelijk te maken. Echt iedereen zou deze nail art kunnen maken. Lees snel verder om stap voor stap te zien hoe je deze leuke nail art maakt.

Het enige wat je voor deze nail art nodig hebt, zijn een aantal kleurtjes nagellak en een dotting tool. Als je geen dotting tool hebt, kun je ook een speldenknop gebruiken of een satéprikker.

De kleurtjes die ik gebruik voor de stipjes:

  • Essie - Rock the boat
  • Essie - Lilacism
  • Hema Long Lasting Nailpolish - 842
  • Sasatinnie - Rose
  • Essie - Lovie Dovie


We beginnen met een witte basis laag. Hiervoor gebruik ik Blanc van Essie. Dit lakje dekt met 3 laagjes.

Ik doe een druppeltje nagellak op een wegwerpbordje en daar dip ik met m'n dotting tool in. Je kunt ook je dotting tool langs je kwastje halen.

Nu gaan we de stipjes aanbrengen. Ik begin met de roze kleur. Ik breng de stipjes aan met de dikste kant van de dotting tool.

Mintgroene stipjes...

En nog wat blauwe stipjes erbij...

Daaroverheen nog wat gele...

En tot slot nog wat lila stipjes.

En dan is je confetti nail art al klaar! Bij mij zie je nog wat wit erdoorheen. Ik vind dat wel leuk, maar wanneer je liever geen witte nagellak meer ziet, kun je nog wat extra stipjes aanbrengen.

En dan was dit de super simpele confetti nail art alweer. Je kunt variëren met de kleuren van de stipjes. Breng bijvoorbeeld alleen stipjes aan in pasteltinten of juist alleen stipjes in verschillende blauwtinten.

Wat vinden jullie van deze nail art?

You Might Also Like

0 Comments