Douche- & Badproducten

Hema Foaming Shower Gel mini's

6/20/2015

Vandaag review ik een heel leuk foaming shower gel setje van de Hema. Het setje bestaat uit 3 verschillende shower gel mini's, in 3 verschillende geuren. Ik ben benieuwd of ze de foaming shower gels van Rituals kunnen overtreffen.

Het setje is klein en compact en dus makkelijk mee te nemen op reis. Ik zou niet zo snel alle 3 de gels meenemen op vakantie, maar eentje past er prima in m'n toilettas.

Ik vind de mini's er leuk uitzien. De letters maken de verpakking strak. Gewoon leuk dus, maar verder niet bijzonder.


In het setje zitten 3 verschillende geuren: Caring Black Orchid, White By Nature en Destress. 

Caring Black Orchid ruikt bloemig en zoet. Ik vind het niet een hele herkenbare orchidee├źn geur, maar lekker vind ik 'em wel. 

White By Nature vind ik de minst lekkere geur hebben. Echt een (chemisch) natuurlijke geur... Niet helemaal mijn ding, maar hij kan er mee door. 

Destress vind ik een hele lekkere, aparte geur. Erg rustgevend. Volgens mij zit er Ylang-Ylang, vijg en geraniumgeur in. 


De gels hebben een pompje. Je moet even hard drukken, maar dan komt er ook wat uit. Een harde gel. Bij de douchefoams die ik meestal gebruik, is de gel wat zachter. Toen ik wat water toevoegde, werd een deel vloeibaar en schuimig, maar ook een deel bleef hard. Niet echt fijn. Er zaten in m'n schuimige douchefoam nog allemaal harde stukjes. Jammer!

Nadat ik het schuim had ingemasseerd en er weer had afgespoeld, was m'n huid wel heel zacht. Dat vind ik dan wel weer een pluspunt. 


Deze douchefoams overtreffen de douchefoams van Rituals niet. Helaas, want ze zijn wel een stuk goedkoper. De geuren vind ik prima, maar ik vind het erg jammer dat er stukjes in blijven zitten wanneer je de gel met water mengt. Wanneer je dit niet erg vind, is dit setje misschien wel iets voor jou. 

Volgens mij is dit setje niet meer te koop. Wel kon ik een grote variant van de Caring Black Orchid vinden. Ook is er nu een ander setje met foaming shower gel mini's. Ik hoop dat deze beter is!

Dit setje kost €5 en is/was te koop bij de Hema. Elke foaming shower gel mini bevat 75 ml.

Wat is jouw favoriete douchefoam?

You Might Also Like

3 Comments

 1. Nee, ik ben niet overtuigd!
  Ik ben nieuwsgieriger naar die Spa Secrets lijn van Kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk die mini's! Wel heel erg jammer dat ze niet zo fijn zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze lijken me niet heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen