Handen & Nagels

Hema Long Lasting Nailpolish 801

6/08/2015

Vandaag swatch ik dit prachtige, fuchsia roze lakje van de Hema. Nummer 801. Ik ben echt fan van Hema nagellakjes. Ze zijn goedkoop, de kleurtjes zijn prachtig en de kwaliteit vind ik ook erg goed. Lees snel verder voor de swatches.
Ik keek ik m'n stash, zoekend naar een leuk kleurtje. Soms krijg ik wel eens keuze stress als ik een nagellakje zoek. Met meer dan 200 lakjes weet ik nooit zo snel welk kleurtje ik nou op moet doen. Maar... Al gauw kwam ik bij dit lakje van de Hema uit. Hij is zomers en natuurlijk roze. Want ik houd van roze. *emoji 'information desk person' (die ene met dat handje opzij)*


Ik vind het echt een prachtige, glimmende kleur! Hij bevat geen shimmers en is lekker zomers en fris. En fuchsia roze is eigenlijk altijd wel goed. Deze kleur zal elke outfit opfrissen.

Dit lakje dekte al met 1 laagje! Super fijn, want dan kun je snel je nagels lakken en hoef je niet de hele tijd te wachten tot je laagje droog is. Daar ben in namelijk veel te ongeduldig voor. Ook droogt 'ie lekker snel en is de kans op beschadigingen dus ook kleiner.


De flesjes van de Hema zijn best groot. In dit flesje zit 11 ml! Daar doe je dus wel even mee. Het kwastje vind ik ook erg fijn. Niet te dik en niet te dun. Gewoon precies goed. Hij lakt bovendien ook erg fijn. De nagellak vloeit ook lekker over je nagel en daardoor kun je erg netjes lakken.

De nagellak bleef een aantal dagen mooi zitten. Het was gelukkig niet zo dat 'ie na 1 dag al gechipt was.

Kortom: dit lakje is niet te duur, namelijk €2,50, er zit veel nagellak in het flesje, de kleur is prachtig, het kwastje lakt fijn en de kwaliteit is prima! Een echte aanrader dus.

Welke kleur dragen jullie het liefst?

You Might Also Like

2 Comments