Beauty

Lancôme Ombre Hypnôse - Bleu Précieux

6/13/2015

Vandaag review ik deze prachtige donkerblauwe oogschaduw mono van Lancôme. Het is m'n eerste oogschaduw van dit merk, dus ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. Op het eerste gezicht ziet 'ie er in ieder geval prachtig uit.

Bleu Précieux is dus van Lancôme en komt uit de Ombre Hypnose - 'Geraffineerd en Chic' kleurenfamilie. Deze kleurenfamilie bevat nog 7 andere kleuren. Verder zijn er nog 2 andere kleurenfamilies. 'Fris en Stralend' en 'Verleidelijk en Intens'. Deze kleurenfamilies bevatten allebei ook 8 kleurtjes.

Het doosje van deze oogschaduw mono vind ik erg mooi. Hij is glimmend, zwart en vierkant, wat een heel chique effect geeft. Verder zit er rechts onderin op het doosje nog het logo van Lancôme.

Het doosje bevat een donkerblauwe kleur met kleine glittertjes. Ook zit er in het doosje nog een mini sponsapplicator. Deze werkt prima, maar toch gebruik ik liever een kwastje. Verder zit er nog een spiegeltje in.

Hierboven zie je close-up van de oogschaduw. De bovenste foto is gemaakt met daglicht en de onderste is in de zon gemaakt. Zoals je ziet, is het een prachtige, donker blauwe kleur en bevat hij erg veel shimmers. Ik vind het echt een hele mooie en chique kleur! Wat ik ook erg mooi vind, is dat het logo in het midden van de oogschaduw is gedrukt.

Dit zijn de swatches. De bovenste foto is weer gemaakt met daglicht en de onderste in de zon. Zoals je kunt zien, is de pigmentatie best goed. Hij is niet super knallend, maar er komt aardig wat pigment vanaf. De shimmers zie je in de zon ook erg goed.

De textuur van de oogschaduw vind ik heel fijn. Niet te korrelig! Gewoon heel zacht.


Bleu Précieux kost €29,- en bevat 2,5 gram. €29,- voor een mono oogschaduw vind ik best wel prijzig, maar ik krijg wel een gevoel van luxe bij deze oogschaduw. De verpakking, het logo in het midden van de oogschaduw en de oogschaduw zelf zijn allemaal echt prachtig.

De oogschaduw is online te koop, maar ook bij Ici Paris XL en Douglas.

Dan was dit mijn review over deze prachtige oogschaduw mono. Ik ben er erg blij mee! De kleur is prachtig, de kwaliteit is goed en het doosje ziet er super mooi uit.

Wat vinden jullie van deze oogschaduw?

You Might Also Like

1 Comments