Handen & Nagels

Make-up Studio Nail Colour, Base Filler & Matt Finish

6/24/2015

Vandaag review en swatch ik een aantal lakjes en verzorgende lakjes van Make-up Studio. Ik heb nog nooit eerder nagellak van Make-up Studio gehad, dus ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. De kleurtjes zijn in ieder geval al prachtig.

De lakje zitten verpakt in een strak, zwart doosje met gouden en witte letters. De binnenkant van sommige doosje heeft een print. Dit vond ik een erg leuk detail!

De flesjes van Make-up Studio zijn vierkant en ze hebben een grote mat zwarte, afneembare dop. Onder de afneembare dop zit een glimmend rond dopje.

Het kwastje vind ik erg fijn. Hij is niet te dun en niet te breed. Gewoon precies goed. Misschien had ik het iets fijner gevonden als 'ie meer was afgerond, zodat je nog preciezer kunt werken, maar zo ging het lakken ook prima.

Make-up Studio Nail Colour - 100 Spueakly Clean

2 laagjes

110 Spueakly Clean vind ik een mooi kleurtje. Niet te opvallend, maar gewoon heel subtiel en sprankelend. Ik weet ziet zeker of ik deze kleur mooi bij mijn huidskleur vind passen. Ik denk dat hij bij iemand met een wat lichtere huid mooier staat. Ik heb het gevoel dat m'n nagels door deze kleur een beetje wegvallen, omdat de kleur erg op m'n huidskleur lijkt.

Make-up Studio Nail Colour - N4


3 laagjes

Deze kleur was meteen al mijn favoriet. Ik zag hem voor het eerst en m'n reactie was: "WAUW". Wat een lekker knallende kleur is dit, zeg! Prachtig. Een heel mooi, vrolijk en zomers lakje. De N van N4 staat zeker niet voor niets voor 'neon'. Wat ik ook leuk vind, is dat dit lakje een matte finish heeft. Deze kleur ga ik zeker nog veel dragen. Dit lakje is trouwens niet volledig dekkend, maar ik stoor me er niet aan. Het valt nauwelijks op. Wanneer iemand deze kleur ziet, gaat 'ie echt niet naar de dekking kijken. Het enige wat opvalt is de knallende kleur.

Make-up Studio Nail Colour - 107 Very Important Plum


2 laagjes

Dit lakje vind ik er mooi en chic. Het is een prachtige donker rode kleur en hij neigt ook naar paars. Het lakje bevat kleine shimmertjes wat 'em extra chic maakt. En bekijk de glans! Zo mooi! Deze kleur vind ik meer passen bij de winter, dus over een tijdje zal ik dit lakje veel gaan dragen.

Make-up Studio Nail Colour - 136


3 laagjes

Dit vind ik een hele bijzondere kleur. Hij neigt een beetje naar grasgroen, maar hij is lichter. Erg leuk! Zo'n kleurtje had ik nog niet in m'n bezit. Wel vond ik dit lakje niet zo fijn lakken. Heel apart! Hij lakte heel anders dan de rest van de lakjes. Zodra ik de nagellak aanbracht op m'n nagel, leek hij op sommige plekjes niet te pakken. Een derde laagje werd er ook niet echt mooier op. Jammer, maar gelukkig was dit niet het geval bij de andere lakjes.

Make-up Studio Nail Base Filler

1 laagje

Een base filler zou er voor moeten zorgen dat alle deukjes in je nagel opgevuld worden. Dat doet deze goed! Hij is gelukkig niet dik en stroperig, zoals de meeste base fillers. Maar toch vult hij alle deukjes goed. M'n nagels worden er echt egaler van.

Make-up Studio Matt Finish

1 laagje

Een matte top coat vind ik altijd leuk! Het geeft net iets extra's aan je nagellak. Ik bracht 1 laagje aan over 107 Very Important Plum en dat gaf een heel mooi effect. I like it!


De kwaliteit van deze lakjes vind ik prima. Ze blijven 5 dagen mooi zitten. En weet je wat ook erg fijn is? Ze drogen echt ontzettend snel!

En dan waren dat de lakjes van Make-up Studio. Ik vind ze allemaal top, alleen jammer dan 136 (de groene kleur) zo vervelend lakt. Voor de rest ben ik echt te spreken over deze lakjes. Ik vind het kwastje prima, de kleurtjes zijn gaaf en de flesjes zien er chic uit.

Deze lakjes bevatten 12 ml en zijn te koop voor €12,90 op de website van Make-up Studio, maar ook in de Make-up Studio winkels. Bekijk hier waar deze gevestigd zijn.

Heb jij nagellakjes van Make-up Studio? Zo ja, wat vind jij van ze?

You Might Also Like

1 Comments