Essie

Mijn Essie collectie

6/17/2015

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik groot fan van de nagellakjes van Essie. Ik heb er al tig artikelen over geschreven. Ik reviewde er een aantal, ik gebruikte ze bij nail arts en ze kwamen regelmatig voor bij mijn favorieten.

Vandaag laat ik mijn 14 koppige Essie collectie zijn. Ik heb ondertussen al een redelijke collectie en het leek me leuk om ze te laten zien.

De normale nagellakjes van Essie zijn te koop bij de Etos voor €9,99. Er zijn ook wat andere lakjes, zoals top coats en verzorgende lakjes. Die hebben meestal een andere prijs. De flesjes van Essie bevatten 13,5 ml. Best veel dus! De flesjes zijn strak en vierkant, met een witte, ronde dop. Op de zijkant staat 'Essie'. Ik vind ze er erg mooi uitzien!


Onderaan elk lakje (die ik heb gereviewd) staat een linkje naar de review. Van sommige reviews zal de kwaliteit van de foto's niet optimaal zijn. Die reviews zijn namelijk heel lang geleden geschreven. 

Essie - Blanc

We beginnen maar meteen met de beste. Blanc. Een prachtige, heldere witte kleur. Ik ben ondertussen begonnen aan m'n tweede flesje. Zoveel draag ik deze kleur dus! Ik vind 'em overal bij passen en hij staat lekker fris. Dit is zeker een kleur die ik - vooral in de zomer- vaak pak.


Essie - A cut above

Dit is m'n enige top coat van Essie. Hij bevat grove, rose gouden glitters. Ik vind 'em echt heel mooi. 


Essie - Resort fling

Resort fling is een mooi perzikkleurig lakje. Heel zomers en vrolijk. Ik kocht deze in de DM in Duitsland, dus ik weet niet zeker of hij ook in Nederland verkrijgbaar is. 

Essie - Romper room

Dit lakje in naast Blanc en erg geliefd kleurtje. Heel zacht roze. Echt een lief kleurtje! Romper room kocht ik ook in de DM in Duitsland. 

Essie - Lovie dovie

Ook dit is een roze kleurtje. Iets donker dan de vorige, maar ook heel mooi. Wederom weer een heel zoet kleurtje. I love it! 


Essie - She's pampered

Dit lakje kocht ik een keertje bij de Big Bazaar in de aanbieding. Het kleurtje is echt prachtig. Een mooie rood/roze en felle kleur. Maar de kwaliteit. Echt verschrikkelijk. Van Essie verwacht ik dat de nagellak minimaal 4 dagen blijft zitten, maar bij dit lakje bleef het nog geen dag zitten! Echt een miskoop dus en een tip voor jullie: geen nagellak in zo'n aanbieding kopen. Het zijn allemaal restpartijen waarvan de kwaliteit super slecht is. 


Essie - Jamaica me crazy

Jamaica me crazy is een mooie paarse kleur met heel veel minuscuul kleine shimmertjes. Een erg chique kleur!


Essie - Lilacism

Dit was samen met Turqoise & caicos m'n eerste lakje van Essie! Een lieve lila kleur. Hij bevat geen shimmers. Met deze kleur ben ik ook erg blij!


Essie - Roch the boat

Ook met deze kleur ben ik erg blij. Rock the boat is een prachtige lichtblauwe kleur die hele kleine shimmertjes bevat. 


Essie - Avenue maintain

Avenue maintain is een prachtige blauwe kleur. De kleur neigt een beetje naar kobalt blauw, maar hij is net iets lichter. Dit lakje bevat geen shimmers 

Essie - Bouncer, it's me

Bouncer, it's me is wederom een prachtige blauwe kleur. Deze is iets donkerder dan de vorige, maar bevat ook geen shimmers.


Essie - Turqoise & caicos

Ik ging naar de Etos om m'n eerste Essie nagellakjes in te slaan. Ik wilde Mint candy apple en Lilacism. Dus ik pak een lakje uit het vakje van Mint candy apple. Kom ik thuis, zie ik dat ik geen Mint candy apple heb gepakt, maar Tuqoise & caicos! Echt super dom. Maarja... Dit lakje vind ik ook mooi. Hij is donker mintgroen en bevat geen shimmers.

Essie - Naughty nautical

Deze kleur vind ik echt prachtig. Hij neigt een beetje naar zeegroen of petrol. Hij is in ieder geval blauw/groen en bevat wat shimmers. Heel mooi. 


Essie - Trophy wife

We zijn alweer bij m'n laatste lakje aanbeland. Deze kleur is diep groen/blauw en bevat hele kleine shimmers, waardoor hij een heel chic effect krijgt. Ik vind 'em echt prachtig!

En dan waren dit al mijn lakjes van Essie. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik ben echt fan van Essie. De kleuren zijn zo mooi en de kwaliteit vind ik ook zo goed! De kwastjes zijn trouwens ook super fijn. Heel breed waardoor je in 1 keer je hele nagel kunt lakken. Hierdoor is de kans op strepen en vlekken zeer klein.

Ben jij ook zo'n fan van Essie? Of heb jij zo'n collectie van een ander merk? 

You Might Also Like

1 Comments