Handen & Nagels

Pink leopard nail art

6/27/2015

Het is weer tijd voor een nail art! Ik merk dat ik de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar effen kleurtjes draag. Ik heb gewoon niet meer zoveel met nail arts. Deze nail art is daarom ook niet heel extreem. Ik wilde 'em nog wel een beetje subtiel houden. Maar desondanks vind ik 'em wel hartstikke leuk. En hij is ook nog eens super simpel om te maken!

Voor deze nail art heb je een aantal nagellakjes nodig. Je kunt de kleuren helemaal zelf uitzoeken! Ik heb gekozen voor roze (duhh), maar je kunt ook voor bijvoorbeeld blauw kiezen als je niet zo van roze houdt. Ook heb je een dotting tool nodig. Als je deze niet hebt, is dat geen probleem! Gebruik gewoon een speldenknop of een satéprikker.

Bekijk hieronder de nagellakjes die ik heb gebruikt:

Essie - Romper Room, het zachtroze nagellakje.
Essie - Blanc, mijn favoriet! De prachtige witte, dekkende nagellak.
Essie - Jamiaca Me Crazy, die vette paarse met die shimmers.
Ziengs - Zwart, m'n enige zwarte lakje uit m'n stash. En uhh, mijn stash bestaat uit meer dan 200 lakjes en dan heb ik nog steeds maar 1 zwarte?!

Sorry voor de overdosis aan nagellakjes van Essie, maar hé. Het zijn gewoon m'n favoriete lakjes. Je hoeft natuurlijk niet per se deze kleurtjes ook te gebruiken. Zoek gewoon even in de stash naar wat leuke kleurtjes.

Vind je 1 kleur saai en wil je een nail art die meer opvalt? Gebruik dan gewoon meerdere kleurtjes. Het is namelijk erg leuk om de panterprint met verschillende kleuren te maken. Dan krijg je zo'n gaaf rainbow effect. Je kunt ook al je nagels met panterprint versieren.

Okee, we gaan beginnen met de nail art!

Ik begin met de basiskleuren. Ik gebruik hiervoor Blanc voor m'n ringvinger en de andere nagels lak in de kleur Romper Room. Romper Room en Blanc hadden allebei 3 laagjes nodig.

Hierna gaan we random wat stippen zetten. Dit deed ik met Jamaica Me Crazy. Hoe rommeliger ze staan, hoe leuker het is! Zet ze dus niet op een rijtje, maar echt gewoon random op je nagel.

Als laatste zetten we wat grillige zwarte streepjes langs de stippen. Dit doe ik met de dunne kant van de dotting tool, maar je kunt hiervoor ook een nail art pen of een satéprikker gebruiken. Zet op de lege plekjes ook nog wat streepjes en voeg hier en daar eventueel nog een paars stipje toe.

En dan is je nail art alweer klaar! Breng eventueel nog een top coat aan.


Zoals je ziet, ziet 'ie er best wel professioneel uit. Maar hij is hartstikke simpel te maken! Iedereen zou deze nail art kunnen namaken. Ook kan deze nail art op alle nagellengtes. Meestal zien nail arts er mooier uit op langere nagels, maar deze kan ook prima op kortere nagels. Althans, dat vind ik. 

Ik vind 'em erg leuk geworden. Misschien moet ik toch wat vaker een nail art maken. Deze nail art is namelijk niet te opvallend, maar hij fleurt je nagels echt op. Zo leuk!

Wat vind jij van deze nail art?

You Might Also Like

0 Comments