Handen & Nagels

Rimmel London 60 Seconds 415 Instyle Coral

6/10/2015

Vandaag review en swatch ik dit zomerse lakje van Rimmel London. Tegenwoordig grijp ik steeds sneller naar koraal. Koraalkleurige lipstick, kleding en nu dus ook nagellak. Waarschijnlijk komt het doordat koraal een super zomers kleurtje is en dus ideaal is in combinatie met het weer van de afgelopen weken.
Ik heb dit nagellakje al een tijdje in m'n bezit, dus ik weet niet zeker of hij nog verkrijgbaar is, maar ik denk het wel. Online is hij sowieso nog wel verkrijgbaar.


Het kwastje is erg plat en breed en dat vind ik super fijn! Ik vind brede kwastjes altijd erg fijn en netjes werken. Je kunt in 1 of 2 strepen je hele nagel lakken waardoor de nagellak (meestal) netjes wordt verdeeld en niet gaat vlekken. 


Hierboven zie je de swatches. De bovenste foto is met daglicht gemaakt en de onderste foto is in de zon gemaakt. Zoals je ziet glimt de nagellak echt super mooi! De kleur vind ik ook erg mooi. Lekker zomers, romig en zoet. De dekking is ook goed. Na 2 laagjes dekt hij mooi.

Toen ik de nagellak aanbracht leek het een beetje te vlekken. Vooral toen ik het tweede laagje aanbracht. Maar nadat de lak gedroogd was, zag je het helemaal niet meer. Gelukkig! 

De nagellak droogt echt snel! De naam geeft aan dat de nagellak in 60 seconde droogt. 60 seconde is wel erg optimistisch, maar langer dan 3 minuten duurde het zeker niet. Natuurlijk is de nagellak daarna nog niet helemaal uitgehard, maar droog is 'ie in ieder geval wel. Je moet nog steeds oppassen voor beschadigingen! 

Dit lakje bleef bij mij ongeveer 4 dagen mooi zitten. Ik vind dit lang genoeg. Na 4 dagen ben ik wel toe aan een ander kleurtje!


In het flesje zit 8 ml. Best veel dus. Het uiterlijk van het flesje vind ik ook erg leuk. Mooi rond met een strakke, zwarte dop. 

Ik vind dit een erg fijn lakje! Het is een prachtige koraal kleur, hij dekt mooi na 2 laagjes en het kwastje is erg fijn. Ik ben heel tevreden met dit lakje!

Dit lakje is/was verkrijgbaar voor €6,99. 

Ben jij fan van de Rimmel 60 Seconds nagellak?

You Might Also Like

1 Comments