Accessoires

Sieraden van ikbensieraden.nl

6/22/2015

Afgelopen week kreeg ik wat hele leuke sieraden van ikbensieraden.nl opgestuurd. Een setje oorbellen, een armbandje en een tiara. Ik zag de tiara en ik was meteen verliefd. De prinses kwam meteen in me naar boven. Welk meisje wil nou geen tiara?!

Ik mocht 3 sieraden uitzoeken. Ik keek even rond op de site en zag al snel verschillende leuke sieraden. Het was nog even lastig kiezen. Maar na een tijdje was ik eruit. De double dots oorbellen in het wit, het gouden armbandje met het hartje en de kristallen tiara. Ik vond 'em bij de bruidssieraden, maar ik ga niet trouwen hoor! Maar een tiara leek mij gewoon super vet. Heel leuk om in je haar te verwerken wanneer je naar een feestje gaat en je lekker wilt shinen. Haha! Bovendien houd ik gewoon van die girly spulletjes en van diamantjes!

Gouden armband met hartjeDeze armband, uit de categorie gouden armbanden, vond ik erg leuk! Ik vind goud een mooie kleur. Ook vind ik het mooi dat dit armbandje lekker subtiel is. Het voegt wel wat toe aan je outfit, maar hij valt niet super op. Heel leuk! Dit armbandje kost €3,49.


Double dots oorbellenDit soort oorbellen (double dots oorbellen) zijn helemaal in. Ik heb ze al bij verschillende (beauty)meisjes gezien. Zo'n oorbel met een klein knopje, maar het achterkantje is een groter knopje, waardoor je het achterkantje vanachter je oorlel ziet komen. Heel apart! Ik vind het wel leuk, maar het is nog wel even wennen. Deze oorbellen hebben een klein en subtiel knopje met kleine diamantjes en een grote parel als achterkantje. Deze oorbellen kosten €7,95. 

Kristallen tiaraEen tiara?! Wie wil die nou niet?! Ik vind het nog steeds leuk dat ik nu een tiara heb. Vroeger had ik wel van die plastic speelgoedkroontjes, maar die waren lang niet zo mooi als deze. Ik vind het leuk om deze aan de zijkant van m'n hoofd te doen en een lage knot (a la Maxima) in m'n haar te doen. Het ziet er zo leuk uit! I feel like a princess... Deze tiara kost €16,59. 

Dan waren dit de sieraden van ikbensieraden.nl. Ik vind ze allemaal heel leuk en ga ze zeker vaker dragen. 

Wil jij wat bestellen op ikbensieraden.nl? Gebruik dan de kortingscode 06CNFJ en krijg 10% korting!

Wat vind jij van de door mij uitgekozen sieraden? 

You Might Also Like

1 Comments

  1. Die tiara is echt heel nice. Heel girly en heel princess! X

    BeantwoordenVerwijderen