Fashion

Tip: ZoYou.nl

6/23/2015

Hoi! Vandaag heb ik een tip voor jullie. Het gaat om de fashion webshop www.zoyou.nl. Ik keek er rond en zag ontzettend veel leuke items. Heel vrolijk en zomers allemaal. Vandaag deel ik m'n favoriete items en ik heb aan het einde van het artikel ook nog een leuke kortingscode voor jullie!

Zoyou.nl is een webshop waar je allerlei betaalbare musthaves kunt kopen. Alle items zijn onder de €40! De ZoYou collectie komt uit verschillende landen en wordt zelf ingekocht. Van veel items zijn maar een aantal stuks verkrijgbaar, zodat je je speciaal en uniek voelt in de ZoYou kleding. Heel leuk! Zo kom je niet snel iemand tegen met bijvoorbeeld hetzelfde jurkje.

Ik vind de webshop van ZoYou er erg netjes en overzichtelijk uitzien. Ook vind ik het erg fijn dat je alle items op bijgevoegde foto's bij iemand aan kunt zien. Zo kun je het model net wat beter bekijken en kun je je inbeelden hoe 'ie jou zou staan. Erg fijn!

De slogan van deze webshop vind ik ook erg leuk. "Life's a party, dress like it!" Ik ben het er helemaal mee eens.

Ik heb natuurlijk ook even rond gekeken op de website. Hieronder zie je wat van mijn persoonlijke favorieten. (Klik op de naam van het item en bestel 'em meteen!)

Sweet pink waterfall vest

Ik vind dit item echt geweldig! In de beschrijving staat dat het een vest is, maar ik vind het ook wel een beetje lijken op een jas. Ik ben al heel lang opzoek naar een poederroze trench coat en deze komt aardig in de buurt van de jas die ik m'n hoofd heb. Ik vind 'em echt geweldig! 

White lace festival top

Dit topje vind ik ook heel leuk! Lekker simpel, maar toch weer niet saai door het kant. Hij is makkelijk te combineren en de witte kleur maakt 'em lekker fris. 

Classy coral coat

Ook deze jas vind ik super leuk! De kleur vind ik echt super. Duhh, het is roze. Ik vind het model ook erg leuk! Iets rechter en minder getailleerd dan de poederroze jas, maar even leuk. Echt een statement. 

Striped maxi skirt

Het laatste item wat ik er nog even uit wil lichten, is deze maxi skirt. Hij is lekker simpel, maar door de split is 'ie ook wel weer spannend. Deze rok zou ook heel leuk te combineren zijn met de eerder genoemde top en een van de jassen! Ik zie het al helemaal voor me. 

Ik vind de items erg leuk! Ik zag nog veel meer leuke items, maar ik kan moeilijk alle items laten zien. Dan zou dit artikel veel te lang worden. Wil jij nog meer items bekijken? Neem dan zeker even een kijkje op zoyou.nl. :)

ZoYou heeft ook een aantal social media accounts. Volg ze op Twitter, Instagram en like ze op Facebook

Wil jij ook wat bestellen? Gebruik dan de kortingscode BLOGCONTEST en krijg 10% korting! Korting is altijd leuk, toch? En wanneer je voor 4 uur 's middags bestelt, heb je het de volgende dag al in huis!

Welk item uit van ZoYou is jouw favoriet?

You Might Also Like

2 Comments