Beauty

Zomer tip: blauwe plekken verbergen

6/05/2015

Vandaag schijnt het super lekker weer te worden. Meer dan 25 graden! De rokjes, jurkjes en shortjes kunnen dus weer uit de kast worden gehaald en je benen moeten weer summerproof worden. Daarom schrijf ik vandaag over een trucje waardoor je benen helemaal klaar zijn voor de aankomende, zonnige dagen!


Voor dit trucje heb je maar twee producten nodig. Een foundation of bb cream en een body lotion. Ik gebruik de Nude Magique Eau De Teint foundation van L'Oreal Paris en de Honey Touch bodylotion van Rituals. Dit is een van m'n lievelingsbodylotions. Hij ruikt héérlijk en hij is bovendien ook super zacht en verzorgend. Echt een aanrader!


Meng de foundation met je favoriete bodylotion. Op deze manier creëer je eigenlijk een verzorgende foundation.

Door de samenstelling te veranderen, kun je de pigmentatie veranderen. Voeg je meer foundation toe, dan zal het mengsel ook beter dekken. Wanneer je meer bodylotion toevoegt, zal het meer verzorgend zijn. Wanneer je een bb cream gebruikt, zal het mengsel ook minder gepigmenteerd zijn doordat bb cream meestal was luchtiger is dan foundation. Je kunt het mengsel dus maken zoals jij het wilt!


Omdat ik geen blauwe plek had, heb ik het uitgeprobeerd met een moedervlek. De moedervlek was eerst best wel gepigmenteerd, maar door er het mengsel van foundation en bodylotion op te smeren, zie je hem nauwelijks nog. Een blauwe plek zie je waarschijnlijk helemaal niet meer, omdat blauwe plekken (meestal) minder zichtbaar zijn dan moedervlekken.

Natuurlijk kun je ook alleen foundation gebruiken, maar doordat je het in combinatie met een bodylotion gebruikt, verzorg je je benen ook meteen. Wanneer je een donkere foundation met een bodylotion mengt, zou je dit ook eventueel als een tijdelijke zelfbruiner kunnen gebruiken. Tijdens het douchen zal het er wel afgaan. Ook heb je hiervoor waarschijnlijk erg veel foundation nodig.

En dan was dit mijn super simpele trucje! Hopelijk hebben jullie er wat aan gehad.

Geniet van de zon dit weekend! 

You Might Also Like

1 Comments