Beauty

Zomers lipstick mixje

6/09/2015

Vandaag laat ik jullie mijn 3 favoriete (budget) lipsticks van dit moment zien. Het zijn alleen felle kleuren, omdat ik felle kleurtjes goed bij het zonnetje vind passen. Een roodoranje kleur, een koraalkleur en een felle roze kleur!
Op bijna alle foto's is een zwart vlekje te zien. Er zat waarschijnlijk iets op m'n lens. Sorry daarvoor!


Ik draag eigenlijk veel te weinig felle lipsticks. Ik vind ze echt super vet, maar het zijn niet echt van die draagbare kleurtjes. Maar zodra ik de mogelijkheid krijg om er eentje op doen, gebruik ik deze ook zeker!

De lipsticks die ik laat zien zijn van Maybelline en L'Oreal. Ze zijn dus ook betaalbaar.


L'Oreal Paris Color Riche lipstick - 115 Rouge Corail

Mijn persoonlijke nummer 1 van dit moment is deze lipstick van L'Oreal Paris. Het is een prachtige, intense roodoranje kleur. Echt zo mooi. Hij is ook lekker fel. Ik weet alleen niet zeker of deze lipstick in Nederland te koop is. Ik kocht hem namelijk in Duitsland in de DM. Dus als je vlakbij Duitsland woont, zou ik zeker even gaan kijken. Bovendien zijn bijna alle beautyproducten in Duitsland veel goedkoper! 

Maybelline New York Color Sensational Vivid lipstick - 902 Fuchsia Flash 

Ook deze lipstick is een favoriet. Ik zal 'em zeker vaker dragen deze zomer. Het is een prachtige, fuchsia roze kleur (zoals de naam al zegt). Bovendien is hij ook weer super fel. Echt een statement en heel leuk te combineren met donkerblauwe kleding bijvoorbeeld. 

Maybelline New York Color Sensational Vivid lipstick - 448 Coral Flourish

Deze lipsick komt uit dezelfde collectie als de vorige. Het is een super mooie koraal kleur. Ik was al een tijdje opzoek naar zo'n kleur, maar ik kon maar geen goede vinden. Ik vond ze of te oranje of te roze. Ik ben blij dat ik nu deze gevonden heb. Hij is echt super zomers en fris!

115 Rouge Corail - 448 Coral Flourish - 902 Fuchsia Flash

De swatches zien er ook goed uit! De eerste foto is in de schaduw gemaakt en de tweede foto in de zon. Zoals je kunt zien, zijn de lipsticks super gepigmenteerd. 

L'Oreal Paris Color Riche lipstick - 115 Rouge Corail - €14,99
Maybelline New York Color Sensational Vivid lipstick - 902 Fuchsia Flash - €12,95
Maybelline New York Color Sensational Vivid lipstick - 448 Coral Flourish - €12,95

En dan waren dit mijn favoriete lipsticks! Ze zijn stuk voor stuk super zomers en vooral heel fel. Ik raad ze alle 3 zeker aan wanneer je nog op zoek bent naar een zomerse lipstick.

Wat is jouw favoriete zomerse lipstick?

You Might Also Like

1 Comments