Lifestyle

Zwemmende varkens & flamingo's

6/26/2015

Voor mij begint de zomervakantie bijna! Nog 1 weekje en dan heb ik lekker 7 weken vakantie. Omdat ik wel toe was aan wat zonnige en paradijselijke foto's, heb ik vandaag een artikel bomvol zomerse foto's voor jullie. Zodat je alvast lekker kunt genieten van de zomer!

Flamingos on the beach
Deze lente en zomer zie/zag je ze overal: flamingo's. Ze stonden op kussentjes, ze hingen aan kettinkjes en je kon zelfs kaarsen in flamingo vorm kopen! Misschien komt het omdat je meteen een paradijselijk gevoel krijgt als je deze roze beestjes ziet...

Over flamingo's gesproken... Een aantal weken geleden had ik project en moesten we met een groepje een presentatie houden. Wij hadden ons groepje 'De flamingo's genoemd. Een vriendin en ik hadden een jongen uit ons groepje wijs gemaakt dat flamingo's hét zomeritem van 2015 zijn. Dus ik startte de presentatie zo met: "Wij zijn de flamingo's." en toen zei hij "Hét zomeritem van 2015". Okee, je had er bij moeten zijn. Het klinkt zo echt niet grappig, maar geloof me. Op dat moment was het heel grappig. 

Heb jij het al toegevoegd aan je bucketlist? Zwemmen met varkentjes! Op de Bahamas zijn zwemmende varkentjes. Ze zijn super tam en je kunt dus gewoon met ze zwemmen. Ik vind het zó leuk. Dit is toch té leuk gewoon. Wie wil er nou niet zwemmen met schattige varkentjes in prachtig helder blauw water. Ik in ieder geval wel, hoor! 

Nog meer zomerse foto's zien? Bekijk hieronder nog war foto's van perfecte stranden: 


Zo! Nu hebben we wel weer genoeg gezwijmeld. Soms vraag ik me wel eens af waarom Nederland niet van dit soort stranden heeft. Of wilde flamingo's. Dat zou toch super gaaf zijn! Maar misschien worden dit soort foto's dan niet meer bijzonder, omdat we ze al zo vaak hebben gezien... 

Nog wat tips om helemaal in een zomerse stemming te komen:
  • Stel 1 van deze foto's hierboven (of een andere zomerse foto) in als achtergrond op je laptop, computer en/of mobiel. Elke keer als je deze foto dat ziet, krijg je een zomers gevoel.
  • Drink veel zomerse cocktails of smoothies. Want ook in Nederland kun je prima cocktails drinken.
  • Als je tijd hebt en het zonnetje schijnt, ga dan lekker even in de zon zitten. Een zomers muziekje erbij en je komt zo in een zomerse stemming.

Ik hoop voor jullie dat jullie ook binnenkort vakantie hebben (of hebben sommige van jullie misschien al vakantie?). 

Waar krijg jij het ultieme zomerse gevoel van?

You Might Also Like

1 Comments