Geshopt!

Back to school shoplog

7/23/2015

Ik ga gelukkig nog lang niet 'back to school', maar je kunt je schoolspullen maar alvast binnen hebben, toch? Vorig jaar was ik namelijk veel te laat met nieuwe schoolspullen kopen, dus besloot ik dit jaar eerder te gaan. Lees verder om te zien wat ik allemaal heb gekocht!


Ik kocht 3 x 3 normale lijntjes schriften. Ik had er ook nog wat van vorig jaar, dus aan 9 schriftjes had ik wel genoeg. Alle schriften komen bij de V&D vandaan.

 Ik koos deze groene schriftjes met 'today is a good day' erop.

Deze zilveren. Ik had deze de vorige jaren ook en de meeste mensen uit m'n klas vonden het dan helemaal cool als ze zichzelf erin konden zien. Als je het schrift dan een beetje boog, werd het een soort van lachspiegel. Ik weet het. Ik had een rare - maar wel hele leuke - klas. :)

Ook koos ik deze schriftjes uit. Met alweer een quote erop. Deze keer met 'do more of what makes you happy' erop.

Voor wiskunde had ik nog grote ruitjes schriften nodig, dus ook deze 2 glimmende gouden schriften gingen in m'n mandje.


Er zit nog steeds iets op m'n sensor en ik krijg het niet weg :(

Gebruiken jullie nog een agenda? Het is nu namelijk niet echt meer nodig met Magister, maar ik vind een agenda altijd wel handig. Ik schrijf er namelijk alles nog in (over van Magister) om het vervolgens door te strepen als ik het af heb.

Ik koos de bovenstaande witte 'slangenleren' agenda. Deze was super licht (altijd fijn als je 'em elke dag moet meesjouwen). Ook heeft 'ie nog zo'n touwtje om 'em dicht te maken. Helemaal prima dus. Ik kocht deze ook bij de V&D.

Natuurlijk kon ik niet achterblijven met de washi tape hype, dus ik kocht 4 setjes washi tape bij de Hema. Ik ga er denk ik m'n schriften en boeken mee versieren. Voor de rest weet ik nog niet waarvoor ik ze ga gebruiken. Ik vond ze in ieder geval erg leuk en ook niet zo duur. De prijzen verschilden van €0,75 tot €1,95.



En dan was dit mijn mini back to school shoplog. Ik heb geen kaftpapier gekocht, omdat ik dat nog had van vorig jaar en ik heb veel rekbare kaften die ik kan hergebruiken. Ook pennen had ik nog in overvloed, dus die heb ik ook niet gekocht.

Heb jij al inkopen gedaan voor volgend schooljaar?

You Might Also Like

0 Comments