Travel

Beauty travel essentials

7/17/2015

Vandaag deel ik wat beautyproducten die ik meeneem op vakantie. Helaas kan ik niet m'n hele stash meenemen en moest ik een strenge selectie maken. Ik laat ze zien en vertel ook meteen of ik full size of mini's meeneem.
Als eerste, en misschien wel het belangrijkste als je naar de zon toe gaat: zonnebrand en aftersun. Ik gebruik zelf zonnebrand en aftersun van Rituals. Deze vind ik erg fijn. Ik krijg er geen uitslag van, ze werken beide goed en ze ruiken erg lekker.

Wat ook handig is om mee te nemen op vakantie is een scheermesje en scheerschuim. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit scheerschuim. Wist je dat je namelijk ook scrub en haarconditioner kunt gebruiken?

Qua huidverzoring neem ik een scrub, iets van showergel en een bodylotion mee. Allemaal full size. Ik vind het fijn om m'n huid na bijvoorbeeld een dagje zwemmen te scrubben en vervolgens in te smeren met bodylotion. Zo blijft je huid zacht en mooi.

Een deodorant is ook niet onbelangrijk. Op dit moment gebruik ik Go Fresh van Dove. Een hele fijne deo! Deze neem ik gewoon in een full size verpakking mee.

Qua make-up neem ik eigenlijk bizar weinig mee voor een beautyblogger. Alleen mascara en een felle lipstick. Maar ik weet nu eigenlijk al bijna zeker dat ik ze niet of nauwelijks ga gebruiken. Waarom zou je make-up opdoen? Het is vakantie dus dan hoef ik er niet tiptop uit te zien.

Als jij wel wat meer make- up mee wilt nemen, raadt ik je aan om een palette mee te nemen en niet allemaal mono's. Zo heb je alles handig bij elkaar. Ook is het handig om wat make-up kwasten mee te nemen.

En oja, make-up remover is ook wel handig!

Zelf neem ik voor mijn haar alleen een shampoo en conditioner mee. Geen haarlak, gel of iets anders.

Elastiekjes en een borstel neem ik natuurlijk wel mee. Ik heb lang en dik haar, dus op vakantie wil ik m'n haar uit m'n nek hebben.

Qua nagels neem ik soswieso een vijl, nagellak remover en een nagelknipper mee. Dit is gewoon altijd handig. Verder neem ik een nagellakje mee. Voordat ik op vakantie ga, lak ik m'n teennagels. Meestal met een oud en goedkoop lakje. Deze neem ik dan vervolgens ook mee op vakantie. Dan kan ik de nagellak bijwerken. Het lakje is meestal oud en goedkoop, omdat 'ie op vakantie - waar het hopelijk warm is - gaat stollen en meestal door de warmte daarna niet meer goed is. Zelfs niet na een tijdje in de koelkast. Daarom laat ik m'n geliefde Essie lakjes meestal thuis. 

Wat ook niet onbelangrijk is, is een tandenborstel en tandpasta. Dit zijn echt van die dingen die ik zou vergeten. 

Ik neem zelf geen parfum mee, maar als jij dat wel wil, raadt ik een bodysplash aan. Deze zijn altijd lekker verfrissend en hebben meestal ook niet zo'n grote flacon. 


Nog even alles op een rijtje:
 • Zonnebrand + aftersun
 • Scheermesje + scheerschuim 
 • Bodylotion
 • Scrub
 • Showergel
 • Deodorant
 • Make-up
  • Masacara
  • Lipstick
  • BB cream
  • Oogschaduw palette
  • Make-up kwasten
 • Make-up remover
 • Shamooo
 • Conditioner
 • Haarelastiekjes
 • Haarborstel
 • Nagellak remover
 • Nagellak
 • Nagelvijl
 • Nagelknipper
 • Tandenborstel + tandpasta
 • Bodysplash

En dan waren dit de beautyproducten die ik meeneem op vakantie. 

Heb jij nog een aanvulling op dit lijstje?

You Might Also Like

0 Comments