Beauty

Beauty trend | tweekleurige make-up

7/11/2015

Ik was een beetje aan het surfen op internet en kwam toen deze trend tegen! De tweekleurige make-up trend. Ik vond 'em meteen erg leuk en wilde 'em graag met jullie delen. Dankzij deze trend heb je nooit meer keuzestress tussen 2 kleuren. Rode of roze lippen? Geen probleem! Je gebruikt ze gewoon allebei.
Als je - net zoals ik - houdt van experimenteren met make-up, is deze trend zeker iets voor jou! Je kunt verschillende kleurencombinaties proberen om zo tot de perfecte look te komen. Bekijk hieronder wat voorbeelden:

Ogen

Deze ooglooks vind ik erg gaaf. Zo vrolijk! Natuurlijk is het wel erg opvallend en misschien niet echt een every day look, maar voor een feestje is dit zo leuk! De kleurencombinaties die ze hebben gebruikt vind ik ook super vet. 

 Lippen

De tweekleurige liptrend vind ik het leukst! Wel is het net zoals de ooglook niet echt een every day look.

Ik vind het zo vet hoe die kleurtjes zijn gecombineerd. Wel vraag ik me af of het goed blijft zitten. Je drukt je lippen 1 keer op elkaar en de kleuren zijn op elkaar afgestempeld, of niet?

De tweekleurige lippen probeerde ik zelf ook nog even. Best geinig. De lipstick is niet erg netjes aangebracht (oepss), maar je ziet het effect zo wel. Ik vind het leuk, maar het is niet praktisch. Ik drukte m'n lippen 1 keer op elkaar en beide lippen waren dezelfde kleur. Twee kleuren lippen is dus niet echt handig, maar wel leuk!

Nagels


De tweekleurige nail arts hebben we al zo vaak gezien. Deze categorie uit de tweekleurige make-up trend vind ik dan ook minder leuk. Het internet staat vol met nail arts waarbij maar 2 kleurtjes zijn gebruikt.

En dan was dit de blogpost over de tweekleurige make-up trend. Ik vind het erg leuk! Vooral de lippen en de ogen vind ik leuk. De nagels ook wel, maar die kennen we al langer.

Wat vind jij van deze trend?

You Might Also Like

1 Comments

  1. Twee kleuren lipstick is echt helemaal leuk!! Wat een leuke trend!

    BeantwoordenVerwijderen