Handen & Nagels

Hemelsblauw nagellak mixje

7/02/2015

Vandaag review en swatch ik 3 hemelsblauwe nagellakjes. Ik vind hemelsblauw een erg mooie kleur. Naast roze vind je ook erg veel blauwe lakjes in m'n stash. Daarom laat ik vandaag 3 mooie blauwe lakjes aan jullie zien. Lekkere frisse kleurtjes.

De nagellakjes die ik voor dit artikel heb uitgekozen, zijn allemaal minder dan €10. Misschien vind je 10 euro te duur voor een nagellakje, dus daarom zijn 2 van de 3 lakjes ook nog eens onder de €3!

Natuurlijk kon ik het niet laten om er een Essie lakje erbij te doen. Er is dus 1 lakje van Essie, eentje van de Hema en ook eentje van Catrice


Hema Long Lasting Nailpolish - 835
Catrice Ultimate Nail Laquer - 875 It's All I Can Blue
Essie - Avenue Maintain

Catrice Ultimate Nail Laquer - 875 It's All I Can Blue
Catrice Ultimate Nail Laquer - 875 It's All I Can Blue is een mooie, glanzende blauwe kleur. Na 3 dunne laagjes is hij volledig dekkend. Verder vind ik het kwastje erg fijn. Lekker breed, waardoor je in 1 keer je hele nagel kunt lakken.

Hema Long Lasting Nailpolish - 835
Dit lakje lijkt heel erg op It's All I Can Blue. Deze dekt met 2 laagjes. Verder droogt dit lakje iets minder snel. Het kwastje van dit lakje is wat dunner dan die van Catrice, maar lakt ook prima. Gewoon een mooi, glanzend blauw kleurtje.

Essie - Avenue Maintain
Deze kleur is misschien iets feller hemelsblauw dan de vorige twee, maar ik vind 'em wel erg mooi. Hij dekt ook super goed! Na 1 laagje was 'ie al dekkend, maar ik heb er toch nog een tweede laagje overheen gedaan. Zo wordt 'ie nog mooier.


Ik vind hemelsblauwe nagellak erg leuk! Mooi, fris en ook zomers. Het is weer eens iets anders dan het saaie rood en roze.

Catrice Ultimate Nail Laquer - 875 It's All I Can Blue - €2,99
Hema Long Lasting Nailpolish - 835 - €2,50
Essie - Avenue Maintain - €9,99

Ik vind al deze lakjes erg mooi, maar als ik nu 1 van deze kleurtjes zou moeten kiezen, zou ik voor It's All About Blue van Catrice gaan. Een mooi kleurtje, fijn kwastje en lekker goedkoop!

Welke van de bovenstaande lakjes vind jij het mooist?

You Might Also Like

0 Comments