Beauty

Max & More eyeshadow palette No. 2 Sunset

7/01/2015


Een budget palette met 28 kleuren. Dat klinkt super toch?! Bij de Action verkopen ze nu oogschaduw palettes die 28 kleuren bevatten. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit. Voor €2,49 - ja, echt. Twee euro en negenenveertig cent.- wilde ik 'em best proberen!


Dit palette is van het standaard make-up merk van de Action. Max & More. De nagellakjes van dit merk vind ik echt niet fijn, dus ik hoop dat dit palette wel in de smaak valt.


Er zijn 4 varianten van dit palette. Ik heb No. 2 Sunset, maar je hebt ook nog No.1 Forrest, deze bevat vooral bruin-, rood- en groentinten, No. 3 Floral, deze bevat paars- en rozetinten en No. 4 Nude, deze bevat - zoals de naam al zegt - bruintinten.

De verpakking van het palette vind ik niet heel mooi. Het ziet er erg goedkoop uit. Maar ja, het is natuurlijk ook super goedkoop...

In het doosje zitten nog 2 sponsapplicators. Verder bevat dit palette vooral warme kleuren. Er zitten ook veel verschillende kleuren in, dus je kunt met dit palette echt alle kanten op. Je kunt variëren van een nude ooglook tot een ooglook met felle kleuren, zoals oranje en blauw.Dit zijn de swatches van de roze-, paars- en oranje tinten. Het eerste gedeelte dus. Zoals je ziet zijn niet alle kleuren goed gepigmenteerd, maar ik vind het niet tegenvallen. De laatste 2 kleuren uit de eerste rij vind ik erg mooi en de middelste uit de onderste rij is ook erg goed gepigmenteerd. Niet slecht dus.En dan zijn dit de swatches van de blauw- en bruintinten. Het pigment van de bovenste rij vind ik niet zo goed, maar de onderste rij daarentegen ziet er veel beter uit. De eerste en de laatste drie kleuren zijn erg goed gepigmenteerd.

Ik vind dit palette best oké. Er zitten een aantal kleuren in die prima gepigmenteerd zijn. Je kunt er dus prima een ooglook mee maken. Ook is dit palette lekker gevarieerd qua kleur. Zo kun je er goed mee experimenteren.

Voor nog geen 3 euro is dit palette best de moeite waard. Wanneer je nog een leuk en vooral goedkoop palette zoekt om mee te experimenteren, is dit zeker een optie. Wanneer je al een hele collectie aan oogschaduws hebt, zou ik dit palette laten liggen.

Dit palette kost €2,49 en is de koop bij de Action.

Wat vind jij van dit palette? Zou jij 'em kopen? 

You Might Also Like

0 Comments