Persoonlijk

Mijn zomer wishlist

7/05/2015

Waarom zijn er in de zomer altijd van die leuke dingen te koop?! Schoenen is de meest vrolijke kleuren, geweldige bikini's, fancy hoeden, stoere shortjes, schattige hemdjes, de meest geweldige make-up limited editions in leuke zomerse kleurtjes en nog veel meer. Niet gek dat mijn wishlist in de zomer ook flink wordt aangevuld... Vandaag deel ik wat zomerse items die zijn toegevoegd aan m'n wishlist.


Triangl bikini - Poppy - Flamingo Fling

Deze bikini! Ik vind 'em echt ge-wel-dig. Sowieso vind ik bijna alle bikini's van Triangl heel leuk, maar deze kleuren combinatie vind ik echt prachtig. Het enige jammere is dat je 'em alleen via de website van Triangl kunt bestellen. Triangl is namelijk een Australisch merk. Er is niks mis met bestellen in het buitenland, alleen ik zou echt niet weten welke maat ik zou moeten hebben. En wanneer 'ie dan niet past, is het misschien weer zo lastig om 'em terug te sturen...

Sacha hoed

Ik krijg vet snel hoofdpijn van de zon. Ik zit/sta/loop 5 minuten in de zon en BAM... Meteen hoofdpijn. Niet echt fijn. Ik wil daarom graag een hoed om daarmee m'n hoofd beschermen tegen de zon. Ik weet alleen nog niet precies welke. Deze van de Sacha vind ik wel leuk. 

Schoenen, heel veel schoenen


Ik ben nog een beetje te jong om op high heels te lopen, maar als ik een paar jaar ouder was geweest, had ik sowieso wat leuke sandaaltjes en pumps gekocht. In lekkere felle en zomerse kleurtjes. I LOVE SHOES. Ik was bij een shoe outlet en daar verkochten ze Steve Madden's voor €10!(!!). Helaas was er alleen nog maar maat 40 of groter en moest ik maat 39 hebben. Anders had ik sowieso een paar ingeslagen. 

Natuurlijk zijn er ook leuke platte zomer schoenen. Platte sandaaltjes vind ik ook altijd leuk. Binnenkort moet ik maar even opzoek gaan naar een leuk paar... 

Bobbi Brown Shimmerbrick

Het is misschien geen zomerse limited edition, maar dit product staat al erg lang op m'n wishlist. Ik vind 'em zo gaaf! Zelf vind ik de kleur Bronze erg mooi, maar ik weet niet zeker of deze bij mijn huidskleur past. Ik denk het wel, maar voordat ik er eentje aanschaf, laat ik me toch eerst even adviseren. 

Een zomerse lipstick

Lipsticks vind ik echt geweldig. Ik denk dat lipstick de nagellak heeft verslagen. Ik vind lipstick namelijk zo mooi staan. Gewoon zo'n lekker zomerse kleur. Ik heb nog niet een specifieke lipstick in m'n gedachten, maar er zijn op dit moment genoeg felle lipsticks te koop, dus ik heb keus genoeg. 

Een leuke zonnebril 

Ik vind een zonnebril echt een musthave voor de zomer. Het model Clubmaster van Ray Ban vind ik erg leuk, maar zo'n veel te grote Chanel bril vind ik ook geweldig. (Check dat haar van het model! Zo gaaf! En de lipstick is trouwens ook prachtig.) 

En dan waren dit een aantal items van mijn zomer wishlist! Binnenkort ga ik nog opzoek naar een leuke hoed en ik moet ook maar eens naar een leuke lipstick gaan zoeken. 

Heb jij ook een zomer wishlist? Deel 'em bij de comments!

You Might Also Like

4 Comments

 1. ik wilde ook een leuke zonnebril en ik heb hem! nu nog een bikini..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die bikini is echt zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bikini is gaaf ja maar je kan hem ook
  Bij de primark kopen dan niet vAn het echte merk maar hij lijkt er wel echt heel erg op

  BeantwoordenVerwijderen