Handen & Nagels

Nagellak stash opruimen

7/21/2015

Ik heb een enorme nagellak stash. Ik weet niet precies hoeveel nagellakjes ik heb, maar het zijn er sowieso meer dan 200. Echt veel te veel dus. Mijn stash moest dus echt uitgezocht worden. Het liefst wil ik er minder dan 100 overhouden.
Ik heb twee nagellak kasten. Een grote en een wat kleinere. Beide zijn ze door mijn opa gemaakt. Echt heel lief.
Hierboven zie je hoe mijn kasten eruit zagen voordat ik m'n nagellak ging uitzoeken. Ze stonden bomvol. Alles stond ook heel rommelig door elkaar.

Tijd om de nagellak uit te zoeken. En meteen m'n kasten schoon te maken. Ze worden namelijk zo snel stoffig...

Ik haalde per plank de nagellak eraf, maakte de plank schoon en de nagellakjes ook. Vervolgens keek ik welke nagellakjes is echt nooit gebruikte en welke er niet meer goed waren.

Het duurde even, maar daarna zagen m'n kasten er zo uit:Zoals je ziet zijn de onderste 2 planken van de grootste kast nu leeg. Alle nagellakjes die niet meer goed waren, heb ik weggegooid en lakjes die ik echt nooit gebruikte, heb ik eruit gehaald en ga ik weggeven.

Ik ben al een eind opgeschoten, maar m'n stash is nog lang niet zo klein als ik wilde. Ik heb nog genoeg lakjes gehouden die ik nooit gebruik. Die wil ik ook nog gaan weggeven. Maar voorlopig houd ik het even hierbij.

Hoeveel nagellakjes heb jij ongeveer?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Wauw, wat een mooie kastjes/plankjes voor je nagellak! Ziet er netjes en overzichtelijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zitten er ook schotjes voor de nagellak of dat niet

    BeantwoordenVerwijderen