Beauty

Ooglook | Tropical flamingo

7/07/2015

Met dit lekkere weer heb ik zin in make-up met vrolijke en felle kleurtjes. Daarom begon ik te experimenteren met wat felle oogschaduws om zo tot een knallende ooglook te komen. Deze noemde ik 'Tropical flamingo', omdat ik bij de klerutjes een tropisch gevoel krijg en flamingo vanwege de felle roze kleur die ik gebruikte.



Ik begon met een schoon ooglid. Hierna bracht ik een oogschaduwbasis aan. Hierdoor blijft de oogschaduw goed zitten.

Als eerste bracht ik een felle roze kleur aan. Hij is bijna neon roze! Deze bracht ik aan op de helft van m'n bewegende ooglid.


De rest van m'n bewegend ooglid vulde ik in met een paarsblauwe kleur.

Hierna bracht ik in de binnenste ooghoek een fel blauwe kleur aan. Deze geeft een knallend effect.


Onder de onderste wimperrand bracht ik aan de kant van m'n ooghoek een gele kleur aan. Ongeveer tot de helft van m'n wimperrand.

De rest van de onderste wimperrand kreeg een oranjerood kleurtje.


Om nog iets meer diepte te creeeren, gebruikte ik een donkerpaarse kleur die ik in de aracdeboog blende. Ook blende ik de rest van de kleurtjes nog even in tot een geheel, 

Als finishing touch: nog wat mascara en een subtiele wing. 



Ik vind de ooglook best goed gelukt. Lekker knallend en vrolijk. Niet echt een every day look, maar super leuk voor een feestje. 

Voor deze ooglook gebruikte ik het 88 palette van Coastal Scents. De kleuren waar de hartjes in staan, gebruikte ik. Verder gebruikte ik de NYC High Defenition Liquid Eyeliner en de Maybelline One By One Volum' Express Mascara. 

Wat vind jij van deze ooglook? Draag jij vaak felle kleuren? 

You Might Also Like

1 Comments