Fashion

Outfit | Midi skirt

7/09/2015

Vandaag heb ik sinds een lange tijd weer een outfit post voor jullie! Een tijdje geleden schafte ik een midi skirt aan. Best gewaagd, maar ik vond 'em erg leuk en daarom besloot ik 'em maar gewoon te kopen. Vandaag laat ik zien hoe ik 'em combineer.
Ik was al een tijdje aan het kijken naar een maxi of midi rok. Toen ik deze donerblauwe midi rok paste van Noisy May, was ik om. Ik vond 'em zo leuk! Hij was simpel en dus niet super gewaagd. Verder is 'ie door de donkerblauwe kleur makkelijk te combineren. Roze, wit en - zoals ik nu draag - mintgroen staan er allemaal hartstikke leuk bij. 

Zie Charlie shinen!

Midi skirt - Noisy May (Vero Moda)
Mint groene crop top - Seven sisters (The Sting)
Converse Chuck Taylor All Star
Above the knuckle ring - River Island

De tekst op m'n shirt is misschien een beetje cheesy, maar ik vind het wel grappig. Je moet er van houden. 

De lage witte all stars maakten m'n outfit lekker casual. Wanneer je deze outfit met een pumps combineert, wordt 'ie meteen wat chiquer. Ook een blouse in plaats van een shirtje maakt de outfit chiquer. 

Ik vind m'n midi skirt erg fijn. Hij is even luchtig als een mini skirt, maar een stuk praktischer. Je kunt met deze rok namelijk prima bukken en fietsen. Rennen is wat moeilijker. 

Wat vind jij van een midi skirt?

You Might Also Like

4 Comments

 1. Superleuke outfit! Staat je echt heel erg leuk. En ook de tekst op het t-shirt vind ik super! Ik ben altijd wel bang dat een midi skirt bij mij tuttig staat..... :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als 'em combineert met sneakers en een shirtje kan het haast niet tuttig worden! :)

   Verwijderen
 2. Super leuke outfit! xx Zelf heb ik nog nooit een midi-skirt gedragen maar het lijkt me eigenlijk wel leuk om te doen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie steeds meer midi skirts voorbij komen en dit zorgt ervoor dat ik er zelf ook één wil haha! Hij staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen