Beauty

Pupa Vamp Eyeshadow Wet & Dry 305 Navy Pearly

7/15/2015

Vandaag review ik een oogschaduw mono van Pupa voor jullie. Het is een baked eyeshadow in een mooie donkerblauwe kleur met shimmers. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit. De kleur ziet er in ieder geval al prachtig uit.

Ik vind de verpakking van deze oogschaduw niet heel mooi. De vorm en het spiegelende laten het doosje er goedkoop uitzien. Gelukkig is de verpakking niet het belangrijkste onderdeel van een product, maar ik vind het wel altijd leuk als de verpakking er ook gewoon mooi uit ziet.


Ik vind de kleur in het doosje er echt prachtig uitzien. Een diepe, donkerblauwe kleur met shimmers. Zo mooi! 

Het doosje bevat ook nog een sponsaplicator. Ik gebruik liever kwasten met haartjes, maar als je die niet bij de hand hebt, werkt deze sponsaplicator ook prima. 

Hierboven zie je de swatches. Zoals de naam al zegt, kun je deze oogschaduw droog en nat gebruiken. Het pigment van de oogschaduw droog aangebracht, is niet heel goed. Nat integendeel is super gepigmenteerd. Echt een mooie, knallende kleur.

Ik maakte natuurlijk ook nog even een ooglook met deze oogschaduw. Ik gebruikte 'em nat, zodat het een mooie diepe kleur werd. Ik bracht 'em aan op het bewegend ooglid en onder m'n wimperrand, blendde een donkergroene kleur in de arcadeboog en bracht nog wat highlighter aan.

Ik ben erg tevreden over deze oogschaduw van Pupa! Wanneer je 'em nat gebruikt, is 'ie heel mooi gepigmenteerd. De kleur vind ik prachtig en de shimmers maken 'em heel chic.

De Pupa Vamp Eyeshadow Wet & Dry 305 Navy Pearly bevat 1 gram en kost €13,95, maar is nu afgeprijsd naar €12,50.

Wat vind jij van deze oogschaduw?

You Might Also Like

0 Comments