Beauty

Sleek Bronze Block dark & Brow Perfector clear

7/19/2015

Vandaag review ik 2 producten van Sleek. Sleek is al een lange tijd een favoriet merk van mij. De oogschaduw palletes vind ik echt geweldig! Vandaag review ik geen oogschaduw palette, maar een Bronze Block en een Brow Perfector. Ik ben erg benieuwd!Beide prodcuten zitten verpakt is een kartonnen doosje. De bronzer heeft mooie gebroken poeders op het doosje staan. De wenkbrauwgel heeft een afbeelding van het borsteltje erop staan.

Sleek Bronze Block dark

Het doosje van het Bronze Block is - zoals we gewend zijn van Sleek - mat zwart met glimmende zwarte letters. Erg mooi. Het Bronze Block bevat 4 kleuren en ook een spiegeltje. Dat vind ik altijd erg handig! Zo hoef je nooit een andere spiegel bij de hand te hebben.

Dit zijn de kleuren die het doosje bevat. De bovenste twee zijn mat en de onderste twee bevatten kleine shimmers. Je kunt ze door elkaar gebruiken, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon apart gebruiken.

Hierboven zie je de swatches van alle kleuren apart. Ze zien er goed uit! De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. Wel zijn ze erg donker, dus ik ben bang dat ze te donker zijn voor m'n huidskleur.

En dan het resultaat op m'n wang. De bronzer geeft m'n huid wel een mooie glow, maar ik vind 'em echt te donker. Ik dipte m'n kwast lichtjes in de bronzer, zette 'em aan op m'n gezicht en er was een hele donkere streep te zien. Ook met inblenden bleef je zien dat ie te donker was. Zelfs met een waaierkwast vond ik 'em nog iets te donker. Het is een hele mooie bronzer, maar iets te donker voor mijn huidskleur.

De Sleek Bronze Block dark bevat 9,3 gram en kost €9,49, maar is nu afgeprijsd naar €8,74!

Sleek Brow Perfector clear

De verpakking van deze wenkbrauwgel is wederom weer mat zwart. Lekker strak. 

Er zijn verschillende kleuren van de Sleek Brow Perfector. Ik heb de 'kleur' Clear. Hij is doorzichtig. De andere Brow Perfectors hebben al een kleurtje, waardoor je je wenkbrauwen niet meer hoeft bij te tekenen, 

Als je de verpakking opendraait, komt er je een borsteltje tegemoet. Ongeveer hetzelfde als een borsteltje van een mascara, maar dan nu met een kleurloze gel die je wenkbrauwen in model zou moeten brengen en houden. Ik heb nog nooit eerder een wenkbrauwgel gebruikt, dus ik ben erg benieuwd naar het resultaat! 

Hierboven zie je mijn wenkbrauw hoe 'ie is zonder make-up. Zoals je ziet, zijn mijn wenkbrauwen redelijk licht en ook niet heel wild. De haartjes staan al redelijk in model. Daarom heb ik nog nooit eerder een wenkbrauwgel gehad. Het is bij mijn wenkbrauwen niet echt nodig. Althans, dat vind ik.

Op de foto hierboven heb ik alleen de wenkbrauwgel aangebracht. Hierdoor gaan alle haartjes netjes de goede richting op staan.

En op de foto hierboven heb ik ook nog wat wenkbrauwpoeder aangebracht. Ik vind het effect best mooi! M'n wenkbrauw ziet er strak uit, maar niet nep. Ook zie je geen plakkerige laag. I like it! De gel blijft ook de hele dag gewoon mooi zitten. 

De Sleek Brow Perfector clear bevat 4 ml en kost normaal €6,50, maar is nu afgeprijsd naar €6!


Ik vind beide producten erg fijn. De bronzer vind ik erg mooi, maar hij is helaas te donker. De wenkbrauw gel vind ik ook erg mooi. Hij brengt fijn aan, hij laat geen plakkerige laag achter en hij brengt je wenkbrauwen mooi in model. 

Wat vind jij van de producten van Sleek?

You Might Also Like

0 Comments