Fashion

1 dress, 3 ways

8/16/2015

Ik draag in de zomer het liefst elke dag een jurkje. Een vrolijk, luchtig jurkje in een zomerse kleur. Vandaag laat ik zien hoe ik een van m'n zomerjurkjes op 3 verschillende manieren draag. Als je het jurkje met verschillende accessoires combineert, kun je heel makkelijk 3 verschillende looks creëren!

Het jurkje dat ik voor alle looks gebruik, is het jurkje 'Naomi' van Jurkjes.com. Een leuk en zomers jurkje in een vrolijke mint kleur. Hij heeft een uitlopende rok en een gouden rits aan de voorkant. Ik vind het echt een heel leuk jurkje voor de zomer.

Oké, tijd voor de verschillende looks! Bekijk ze hieronder:

Look #1 | Casual 
Het leek mij leuk om een casual look te creëren. Een look die je bijvoorbeeld naar school kunt dragen. Niet te veel accessoires. Gewoon, een basic look.
Jurkje | Jurkjes.com
Tas | Gallantry
Schoenen | All Stars

Look #2 | Ibiza
Voor de Ibiza look heb ik wat koraalkleurige accessoires gebruikt. Ook trok ik m'n gympies uit en verwisselde deze voor luchtige sandaaltjes.Jurkje | Jurkjes.com
Sandaaltjes | Primark
Ibiza haarelastiekje | Beauty & Beadz
Horloge | Cymone.nl
Armbandje | Cymone.nl

Look 3 | Classy
Het leek mij leuk om ook een iets chiquere look te maken met het jurkje. Hiervoor zette ik een hoed op en verwisselde ik m'n sandaaltjes voor pumps. 


Jurkje | Jurkjes.com
Pumps | Esprit
Hoed | Sacha shoes

Zoals je hierboven zag, kun je verschillende looks creëren met 1 jurkje. Je kunt 'em heel casual dragen, met gympies eronder, maar je kunt 'em ook heel chic dragen.

Zelf vind ik de classy look erg mooi, maar ook de Ibiza look met de koraalkleurige accessoires vind ik erg leuk! De koraalkleur maakt m'n outfit net wat vrolijker.

Welke look vind jij het leukste?

You Might Also Like

3 Comments