Beauty

Bourjois Rouge Edition Shine lipstick 37 Raspberry kiss

8/30/2015

Mij kun je niet blijer maken dan met een lipstick. En dan het liefst een hele felle lipstick. Mijn make-up stash bestaat dan ook vooral uit lipproducten. En een week geleden is mijn stash weer aangevuld met een nieuwe beauty: de Bourjois Rouge Shine Edition lipstick Raspberry kiss. Vandaag review ik 'em!

De lipsticks uit de Rouge Edition Shine Edition van Bourjois zijn verrijkt met mangoboter. Deze boter zou moeten zorgen voor een zachte en romige textuur die tot 10 uur comfort en hydratatie geeft. Dit klinkt goed, want mijn lippen zijn altijd super droog. 


De huls van de lipstick vind ik erg mooi. Hij is zilver en glimmend met wat blauwe details. Ook kun je aan de onderkant van de huls zien welke kleur het is. De dop is verchroomd. Dit moet de glans van de lipstick weergeven. De accentkleur, in dit geval blauw, past bij de 1 seconde nagellak van Bourjois.

Op de foto's hierboven lijkt de kleur misschien rood/oranje, maar in het echt heeft 'ie meer een roze ondertoon dan een oranje ondertoon. Vandaar natuurlijk ook de naam 'Raspberry pink'.

Boven: daglicht - onder: zonlicht

De kleur die de lipstick afgeeft op m'n lippen vind ik erg mooi. Zoals je ziet, is 'ie rozer dan wanneer je 'em in de huls ziet. Echt een berry kleur! Ook heeft 'ie een glossy finish. Meestal draag ik matte lipsticks, maar dit vind ik eigenlijk ook wel erg mooi.

De lipstick is niet dekkend, maar sheer en dus vrij transparant. Maar ondanks dat vind ik dat de kleur op m'n lippen nog aardig fel is!

Verder voelt de lipstick erg zacht aan op m'n lippen. M'n lippen drogen niet uit en voelen gehydrateerd aan. Fijn!


Ik vind de lipstick erg mooi. Het is net weer iets anders dan dat ik normaal draag. De kleur vind ik mooi, de huls vind ik mooi en de lipstick brengt fijn aan.

Bourjois Rouge Edition Shine lipstick 37 Raspberry pink - €12,99

Heb jij een Bourjois Rouge Edition Shine lipstick? Zo ja, hoe bevalt 'ie jou?


You Might Also Like

4 Comments