Handen & Nagels

Daisy nail art

8/14/2015

Ik vind madeliefjes onwijs leuke bloemetjes. Best raar eigenlijk dat ik dan nog nooit een nail art heb gemaakt met madeliefjes. Ze zijn namelijk ontzettend makkelijk te maken en ze zien er super leuk uit. Ik besloot daarom een nail art met madeliefjes te maken. Lekker zomers en vrolijk, dacht ik. Vandaag laat ik zien hoe ik te werk ging.

Deze nail art is super makkelijk te maken! Iedereen zou 'em kunnen maken. Hij is perfect voor als je nog niet zo goed bent in nail arten, maar toch iets leuks op je nagels wilt. Verder heb je er ook geen vaste hand voor nodig.

Voor deze nail art heb je sowieso een witte en een gele kleur nagellak nodig. Verder heb je een ondergrond kleur nodig. Ik koos voor donkerblauw, omdat ik dat een leuk contrast vond geven. Een dotting tool is voor deze nail art ook handig. Als je deze niet hebt, kun je ook een satéprikker of een speldenknop gebruiken. Steek de speld in een gummetje achterop een potlood et voilá! Je hebt je eigen dotting tool gemaakt.

Ik gebruik voor deze nail art:
- Catrice Ultimate Nail Lacquer 350 Hip Queens Wear Blue Jeans!
- Essie Nail Lacquer 1 Blanc
- Etos Quick Dry Nail Polish

Als je met een donkere kleur werkt, in dit geval donkerblauw, is het handig om een base coat aan te brengen. Zo voorkom je dat je nagels verkleuren. Want verkleurde nagels... Dat wil niemand!

Ik lakte m'n nagels in de donkerblauwe kleur. (De kleur glimt zo erg, dat ik 'em niet mooi op de foto kreeg -,-). Ik bracht 2 laagjes aan voor een mooie dekking.

Wanneer de donkerblauwe kleur helemaal droog is, kunnen we gaan beginnen met de madeliefjes. Deze zijn heel simpel te maken. Je maakt eerst de blaadjes. Dit doe je door stipjes in een rondje te zetten en die vervolgens naar binnen door te trekken.

Als de witte bloemetjes droog zijn, kun je in het midden van het bloemetje een gele stip zetten. Dit is het hartje.

Omdat ik de nail art zo nog wat kaal vond, zette ik nog wat random stipjes. Maar als jij je nail art liever iets rustiger wilt, kun je de stipjes natuurlijk ook gewoon weglaten!

En dan is je nail art klaar!

Ik moet eerlijk zeggen dat dit niet een van m'n beste nail arts is. Hij is helaas zoals ik 'em in m'n hoofd had. Jammer! Hij is wel gewoon leuk, maar niet spetterend. Ik vind de bloemetjes een beetje op mislukte spiegeleieren lijken en misschien had ik de stipjes niet moeten zetten. Volgende keer beter!

Wat vind jij van deze nail art?

You Might Also Like

4 Comments