Handen & Nagels

Etos nagellak remover met spons

8/07/2015

Ik vind die nagellak remover potjes echt geweldig! Je steekt je vinger erin, draait een beetje rond en je nagellak is eraf. Ideaal! Ik gebruikte al een lange tijd zo'n nagellak remover potje van de Hema, maar deze was helemaal vies geworden, dus besloot ik een andere te kopen. Het werd deze van de Etos. Vandaag review ik hem!Het potje zelf ziet er leuk uit. Doorzichtig, met een roze spons erin. Ik denk alleen wel dat als je 'em vaker gebruikt 'ie er heel vies gaat uitzien.

Als ik naar de ingredi├źnten kijk, zie ik wel dat er aceton in zit. Meestal worden nagellak removers verkocht zonder aceton, omdat aceton je nagels kan uitdrogen en aantasten.

Tijd om deze nagellak remover te gaan proberen. Hopelijk tast 'ie m'n nagels niet aan!


Toen ik het potje opendraaide, kwam er me een best lekkere geur tegemoet. Heel zoet, maar niet super chemisch. Ooit een nagellak remover gehad die lekker rook? Nee, ik ook niet. Tot vandaag.

De geur is dus al goedgekeurd, maar werkt 'ie ook goed? Hoe kun je dat beter testen dan met glitter nagellak? Glitter nagellak gaat namelijk echt nooit van je nagels af...

Ik stak m'n vinger in het gat, draaide 2 keer rond, haalde m'n vinger uit het gat en de nagellak was weg! Er zat alleen nog een heel klein beetje nagellak bij m'n nagelriemen, maar dat kwam meer omdat ik een beetje uitgeschoten was. Normaal lak ik nooit tegen m'n nagelriemen aan en zal ik dit probleem dus ook niet meer hebben.

Nadat ik m'n nagellak eraf had gehaald, voelden m'n nagels uit uitgedroogd of aangetast aan. En ze roken ook nog best wel lekker!

Wat ik wel een beetje onhandig vind, is dat de hals van het potje vrij hoog is. Zo komt de nagel van m'n pink maar net in aanraking met de spons.

Voor de prijs kun je deze remover ook niet laten liggen. Hij kost namelijk maar €2,09!

Ik ben erg tevreden over deze nagellak remover! Hij haalt de nagellak perfect van je nagels af, hij ruikt best lekker en hij droogt je nagels niet uit.

Welke nagellak remover gebruik jij? 

You Might Also Like

3 Comments

  1. Van het kruidvat. En gewoon de 'losse' remover, dus zonder handig sponsje. En die ruikt ook helemaal niet lekker! Ik ga deze een keer proberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zo'n potje van bourjois die ik ook heel fijn vind :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. deze ruikt echt heerlijk, ik heb er al een aantal geprobeerd van veschillende merken, maar echt deze ruikt heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen