Persoonlijk

Favorieten van juli

8/03/2015

De maand juli is net tot z'n einde gekomen en dat betekent dat het weer tijd is om m'n favorieten te delen. Juli was een hele leuk maand. Ik kreeg zomervakantie en ging daarna meteen op vakantie naar Italië. Ik zat in zuid Tirol. Dit ligt in het noorden van Italië, maar het is meer Oostenrijks dan Italiaans. Ze praten er Duits en je kunt er allerlei Oostenrijks eten kopen. Deze favorieten bestaat dan ook vooral uit eten.

Ik begin maar met een haarstijl die ik deze maand veel heb gedragen. Nouja, eigenlijk alleen maar. Ik heb m'n haar deze maand namelijk bijna alleen maar in een uitgezakte knot gedragen. Na het zwemmen maakte ik een knot zodat m'n shirt niet helemaal nat werd van m'n natte haar. Super simpel makkelijk en chill.

Op vakantie heb ik haast geen make-up gedragen. Vandaar dat ik niet echt een make-up favoriet heb.

Qua eten heb ik erg veel favorieten. Natuurlijk pizza, want hé, ik zat in Italië.

Verder ben ik ook erg fan van de Manner Dark Covered Hazelnut Filled Wafer. Dit zijn wafeltjes met hazelnootvulling die overgoten zijn met pure chocolade. Echt heerlijk! Ik kocht deze altijd als ik op wintersport in Oostenrijk was, maar ik kon ze nu dus ook kopen. :)

En ook de Milka Triolade reep heb ik (te) veel gegeten. Deze bestaat uit een laagje pure, melk en witte chocolade. Ik at deze vorig jaar in Spanje voor het eerst, maar nu kwam ik 'em dus ook weer tegen. Volgens mij is 'ie niet te koop in Nederland. Ik ben 'em in ieder geval nog nooit tegengekomen.


Natuurlijk was er nog veel meer heerlijk eten, maar als ik dat allemaal zou moeten gaan opnoemen, zou dit artikel veel te lang worden, haha!



Verder was mijn camera (Canon EOS 600D) ook een favoriet deze maand. Op vakantie moeten er natuurlijk veel foto's gemaakt worden. Ik loop deze hele dag rond met m'n camera. Echt als een toerist dus. Ik moet namelijk echt alles fotograferen (hierboven zie je wat vakantie kiekjes).

En dan waren dit mijn favorieten van de afgelopen maand. Misschien iets andere favorieten dan dat je gewend bent. Volgende keer zal er minder eten bijzitten (hopelijk)!

Wat zijn jouw favorieten de afgelopen maand?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Wauw leuke favorieten! En op vakantie mag je je ook wel eens laten gaan qua eten. Alles ziet er wel lekker uit. Ik vind die foto's van in de natuur echt prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen