Persoonlijk

I ♥ sleep TAG

8/11/2015

Slapen, een van m'n favoriete 'bezigheden'. Vooral nu in de vakantie. Als het even kan, slaap ik het liefst uit tot een uur of 11. Er wordt gezegd dat je minimaal 7 tot 8 uur moet slapen. Nou, daar kom ik zeker aan! Vooral in de vakantie. Vandaag vul ik dan ook de I ♥ sleep tag in. Gewoon, omdat ik van slapen houd.

Hoe laat ga je meestal naar bed?
Dat verschilt. Doordeweeks, als ik naar school moet, is dit meestal rond een uur of 10. In het weekend is het meestal wel iets later, maar ik lig eigenlijk altijd wel voor half 12 in m'n bed. 

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Tjaa... Ik heb nog al een heel raar ritueel. Eerst poets ik m'n tanden en maak in een hoge staart. Daarna sla ik de dekens open en controleer ik m'n bed goed op zilvervisjes. Ja, het komt nog wel eens voor dat er een zilvervisje in m'n kamer zit en ze zitten dus ook wel eens in m'n bed. En ik heb echt helemaal niks met die beesten en wil er dus al helemaal geen in m'n bed. Iew!Wat doe je als je niet kunt slapen?
Niet zo veel eigenlijk. Gewoon blijven liggen totdat ik vanzelf in slaap val. Als ik me druk ga maken over dat ik niet kan slapen en morgen weer vroeg op moet staan, val ik alleen maar later in slaap.

Wat is je favoriete slaaphouding?
Ik slaap meestal op m'n buik, met m'n gezicht naar links. Ook trek ik meestal 1 been op en pak ik iets vast. Een kussen of m'n deken. 


Sleepy Kitty💕

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?
Ehh... Eigenlijk voor niks. Laat mij maar lekker slapen.

Hoe laat gaat je wekker 's ochtends?
Als ik naar school moet gaat 'ie eigenlijk altijd om kwart over 7. 


Untitled

Snoozen of direct opstaan?
Direct opstaan. Als ik ga snoozen val ik weer in slaap...

Slaap je uit in het weekend?
Natuurlijk. Tenzij ik vroeg moet korfballen of iets anders heb waardoor ik een wekker moet zetten. 

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Ik slaapwandel en praat in m'n slaap. Vroeger slaapwandelde ik wel meer dan nu. Toen ik nog klein was, ben ik een keertje slaapwandelend bij m'n zusje in bed gaan liggen. Dus m'n zusje roept zo: "Papaaaaa! Waarom ligt Leanne in m'n bed?" 
"Leanne ligt helemaal niet in je bed." 
*Trekt de dekens weg en ziet mij liggen.* 
Ik denk dat m'n zusjes bed gewoon lekkerder lag.

.

Hoeveel kussens liggen erin in je bed?
Overdag drie, maar als ik ga slapen twee. 

Wat heb je aan in bed?
Eigenlijk altijd een pyjama met lange pijpen en mouwen. Met 25 graden slaap ik nog steeds in een winterpyjama, onder een winterdekbed en met twee dekens over me heen. Wanneer het warmer wordt, wil ik die dekens nog wel eens wegleggen. 

Slaap je met sokken aan?
Nee, daar krijg je wintertenen van, toch?

Hoe groot is jouw bed?
Geen idee, het is gewoon een eenpersoonsbed. 


Als ik 's ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe...
Me aankleden. Als ik in m'n pyjama blijf zitten, kom ik pas zo laat op gang.

Night Thought | via Tumblr
Alle foto's komen van WeHeartIt.

Droom je elke nacht?
Iedereen droomt toch elke nacht?

Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Ik kan echt nog heel veel dromen en nachtmerries goed herinneren. Een van m'n laatste dromen was dat ik naar een feest op school ging, maar uiteindelijk een soort van rugby spel ging doen op het sportveld voor de school in het donker. Ik was vet goed. 

Wat is jouw grootste droom?
Dat ik nog veel mag reizen en dus nog veel van de wereld mag zien. :)

En dat was dit de tag weer! Ik tag iedereen die deze tag wilt overnemen!

Wat is jouw grootste droom?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Wat een leuk verhaal over dat slaapwandelen! :)
    Mijn grootste droom: heel lang op reis. Ik wil nog naar Peru en Bolivia, Hongkong (mijn favoriete stad!), met de trein door Italie, treinen door Scandinavie, ....... Mijn lijst is heel lang! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke tag! mijn grootste droom is de teen wolf cast ontmoeten en vrienden met ze worden :D haha en later in Hollywood wonen :P

    BeantwoordenVerwijderen