Handen & Nagels

Kiko Nail Lacquer 277 Blueberry glitter & 492 Pearly red

8/01/2015

Hallo! Daar ben ik weer! Terug van 3 weekjes Italië. Natuurlijk kon ik het niet laten om een bezoekje te brengen aan de Kiko in Italië. Het was voor de eerste keer dat ik naar de Kiko ging en was dus erg benieuwd. Ik had gehoord en gelezen dat je er goedkope en leuke producten kon kopen. Mijn verwachtingen waren daarom best hoog.
Helaas vond ik de Kiko een beetje tegenvallen. Ze hadden wel wat leuke producten, maar ik vond ze niet super bijzonder. Ook was het personeel buitengewoon klantonvriendelijk. Ze stonden alleen maar met elkaar te praten en wanneer je vroeg of ze je misschien konden helpen, keken ze je echt aan of je ongewenst was.


Ik heb er dus niks gekocht, maar mijn moeder wel. Twee nagellakjes in zomerse kleurtjes. Vandaag review ik ze!

277 Blueberry glitter


Blueberry glitter is een mooie fuchsia roze kleur. Ik vind 'em niet echt een blueberry kleur hebben, maar hij is wel lekker zomers en zoet. Verder bevat 'ie (zoals de naam als zegt) glitter. Kleine roze shimmers. Dit lakjes dekt met 2 laagjes.

492 Pearly redDeze kleur is wederom lekker zomers. Het is een mooie rode kleur, maar hij neigt een beetje naar oranje door de oranje shimmertjes die erin zitten. Heel leuk! Dit lakje dekt ook met 2 laagjes.

De kwastjes van de nagellakjes zijn lekker breed. Dat vind ik persoonlijk altijd erg fijn. Je kunt hierdoor namelijk in 1 of 2 keer je gehele nagellak. Zo voorkom je strepen. Wat ik minder fijn vind aan het kwastje is dat 'ie heel recht is afgesneden. Zo is het lastig om het gedeelte bij je nagelriemen netjes te lakken. Hij had van mij iets meer afgerond mogen zijn.

De nagellak blijft niet bijzonder lang zitten. Na 2 dagen zijn er al wat chips te zien.


De Nail Lacquer nagellakjes van Kiko kosten normaal €3,90, wat echt niet duur is, hoor! Maar m'n moeder scoorde ze voor €1,90 in de sale. Super cheap dus.

Ik vind deze nagellakjes niet bijzonder, maar wel gewoon leuk. Ze blijven niet mega lang zitten, maar de kleurtjes zijn erg zomers en mooi! Bovendien kun je ze voor dat geld ook niet laten liggen, toch?

Heb jij producten van Kiko?

You Might Also Like

2 Comments