Accessoires

Mijn nieuwe zonnebril

8/28/2015

Een zonnebril is echt een musthave voor in de zomer. Hij beschermd je ogen, maar ook is het tegelijkertijd ook gewoon een fashion statement. Tegenwoordig gaat het niet meer echt om het beschermen van je ogen, maar meer om het model en de kleur. Bijna iedereen heeft wel een aantal hippe modellen thuis liggen.


Ik heb mijn zonnebrillen collectie weer uitgebreid! Het was namelijk hoog tijd! Ik had nog wel twee zonnebrillen liggen, maar die waren beide niet echt goed. De ene had ik een keertje gekocht op een marktje in Frankrijk en de andere had ik een keertje ergens bij gekregen. Ze zijn nog wel leuk, maar gewoon niet zo stevig. En ze staan schuin op m'n hoofd. Ziet er ook niet echt uit. Tijd voor een nieuwe dus!

Toen mijn opa en oma vroegen wat ik voor m'n verjaardag wilde, wist ik het vrij snel. Een nieuwe zonnebril! Gewoon een goede, stevige, maar natuurlijk ook leuke zonnebril. Dus afgelopen week ben ik naar een brillenwinkel (Heet dit zo? Nee, toch? Je snapt wat ik bedoel.) gegaan, opzoek naar een leuke zonnebril.

Ik had een leuke Chanel bril gezien. Vrij groot en zwart. Deze vond ik alleen niet zo leuk staan, dus ging de zoektocht verder.


Nadat ik ongeveer alle brillen op had gehad die ze verkochten in die winkel, zette ik deze donkerblauwe zonnebril van Vogue op. Eerst twijfelde ik een beetje. Is 'ie wel leuk? Is 'ie niet te groot? Te rond? Te blauw? Is 'ie niet te kinderachtig? Maar nee, dat was 'ie niet. Nadat ik 'em nog eens aandacht bekeken had in de spiegel, en nog een keer in een andere spiegel, wist ik het. Dit wordt 'em!


Dus dit is de bril die het uiteindelijk is geworden. Een ronde, blauwe matte zonnebril van Vogue. Nog een leuk detail: aan de binnenkant van de pootjes zit een blauw met wit bloemetjes patroon. Echt super leuk! Ook is hij mega licht. Heel fijn als 'ie op je neus staat.

Volgens mij is VO2795S-22258F-5319 het model nummer. Dus als je 'em ook wilt, kun je hier even naar Googlen!

En dan was dit mijn 'zonnebrillen avontuur'. Ik ben echt mega blij met m'n nieuwe zonnebril. Ik vind 'em echt top!

Welke zonnebril is op dit moment jouw favoriet?You Might Also Like

3 Comments