Persoonlijk

Wat ik voor mijn verjaardag kreeg

8/18/2015

Afgelopen woensdag, 12 augustus, was ik jarig. Ik vierde het die dag ook. Om m'n verjaardag anders te maken dan m'n vorige verjaardagen (vorig jaar had ik een suikerspin machine!), leek het mij leuk een soort thema aan m'n verjaardag te geven. Een tropisch thema. Dus kocht ik ananasslingers, Hawaiiaanse ballonnen en liet ik flamingo tompoucen maken. Ik kreeg ook wat leuke cadeaus. Vandaag laat ik ze zien!Daisy Dream
Allereerst kreeg ik een parfum dat ik al een lange tijd wilde. Daisy Dream van Marc Jacobs. Ik kreeg ooit een sample van dit parfum en daarna ging 'ie niet meer uit m'n hoofd. Ik ben dan ook heel blij met dit cadeau. Ik denk dat ik dit parfum binnenkort ook nog uitgebreid ga reviewen.

Eyefi MobiPRO
Ik maak natuurlijk heel veel foto's voor m'n blog. Deze foto's maak ik allemaal met m'n spiegelreflex camera. Deze maakt hele mooie foto's en die foto's wil ik ook wel eens op Instagram zetten. Dit is altijd een heel gedoe, want dan moet ik de foto op m'n computer zetten en vervolgens naar mezelf mailen. En dan zijn de foto's soms ook weer te groot om te mailen... Dit probleem is nu opgelost! Ik kreeg namelijk ook een Eyefi MobiPRO SD card. Dit is een SD card met WiFi! Het werkt als volgt: Je downloadt de Eyefi Mobi app op je telefoon. Deze app kan 'praten' met de SD card in je camera. Wanneer je dan een foto maakt met je camera, komt 'ie meteen in de app te staan., Echt zo handig! Op deze manier kun je de foto meteen op Instagram zetten, opslaan of naar iemand sturen. Ideaal!


Londen
Oké, dit ga je nooit geloven, maar van een vriendin kreeg ik een reisje naar Londen! HOE VET?! We vertrekken 's nachts en zijn 's nachts ook weer thuis. Het wordt waarschijnlijk dus best vermoeiend, maar het wordt ook zó gezellig! Natuurlijk ga ik in Londen de Collection 2000 concealer inslaan (als ze deze hebben). En naar de Lush winkel. En nog veel meer. Ik heb er zo'n zin in...


Flash tattoos
Heb jij ze al? De zilver- en goudkleurige plaktattoos? Ik kreeg 2 velletjes voor m'n verjaardag. Heel leuk! Ik ga ze binnenkort proberen.

Zonnebril
Van m'n opa en oma mocht ik een zonnebril uitzoeken. Hoe leuk! Ik heb namelijk alleen maar van die super goedkope flut zonnebrillen. Die scheef op m'n hoofd staan... Ik heb de bril ondertussen uitgekozen. Binnenkort meer hierover op m'n blog!

Paaldansen
Ja, je leest het goed. Ik ga paaldansen. Sportief paaldansen, samen met m'n tante. Het wordt echt té leuk. Ik wilde al een lange tijd een keertje paaldansen. Het lijkt me echt heel leuk, maar ook super moeilijk en vermoeiend.


En dan waren dit mijn cadeaus. Ze zijn echt allemaal super leuk en ik ben er mega blij mee!

You Might Also Like

4 Comments

 1. super leuke cadeau's ! en zeker dat reisje naar londen! ik heb het ook gedaan en het is heeeel erg vermoeiend dus ik zou maar heel veel slapen voordat je weg gaat! :D en die tattoos zijn echt heel leukk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat n geweldige cadeaus! Vooral die workshop Paaldansen en die Ibiza tattoos! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was wel heel nieuwsgierig naar jou blog. Inmiddels je blog gelezen. Ik ben zeer onder de indruk van de teksten en foto's. Je hebt er een enthousiaste volger bij. Ik heb je site in mijn start-scherm gezet. Veel succes met je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke cadeaus! Vooral Londen, omg... Wanneer gaan jullie? En paaldansen lijkt mij ook echt vet leuk! XX

  BeantwoordenVerwijderen