Beauty

Anastasia Duo Brow Powder medium brown

9/03/2015

Wanneer ik me minimaal opmaak, kleur ik meestal wel m'n wenkbrauwen in. Ik vind dat je wenkbrauwen een belangrijk deel van je gezicht zijn. Zelf heb ik redelijk lichte wenkbrauwen, waardoor het meestal wel mooi is om ze iets aan te zetten. Ik deed dit eigenlijk altijd met een matte bruine oogschaduw, maar sinds een tijdje heb ik een wenkbrauw duo van Anastasia. Vandaag review ik 'em!

Deze wenkbrauwpoeder van Anastasia is volgens mij erg geliefd onder vele beautybloggers. Hij zou de perfecte kleur moeten hebben en hij zou een hele zachte textuur moeten hebben. Ik ben benieuwd!

De wenkbrauwpoeder duo zit verpakt in een mooi, strak zwart en vierkant doosje met rosé gouden letters. Ik vind de verpakking er erg mooi en chic uitzien!

Het doosje van de wenkbrauwpoeder duo is rond met in het midden het logo van Anastasia in een chique rosé gouden kleur. Erg mooi!

Hierboven zie je de swatches van de wenkbrauwpoeders. Boven is de donkerste kleur en onder is de lichtere kleur. Deze foto is met daglicht genomen.

De pigmentatie is prima! Misschien denk je dat ze niet zo heel goed gepigmenteerd zijn, maar dat is juist fijn! Zo kun je je wenkbrauwen natuurlijk en licht inkleuren. 

 Zonder make-up 

Met wenkbrauwpoeder

Ik heb de lichtste kleur uit het doosje gebruikt en ik vind 'em prachtig! De kleur past goed bij m'n haar en staat heel natuurlijk. Verder kun je gewoon heel fijn werken met de poeder. Hij is niet korrelig, maar heeft juist een hele zachte textuur. I love it!

De donkere kleur is trouwens ook prima voor bij mijn haar. Als ik mijn wenkbrauwen iets harder wil aanzetten, gebruik ik deze. Ik gebruik ze ook wel eens beiden. Dan kleur ik het deel bij m'n neus in met de lichte kleur en hoe verder ik naar m'n oor ga, hoe donkerder ik m'n wenkbrauw inkleur. Ook erg mooi!


Ik ben super tevreden over deze wenkbrauwpoeder! Hij heeft een hele fijne textuur en de perfecte kleur. Ik wil echt nooit meer matte bruine oogschaduw gebruiken om m'n wenkbrauwen in te kleuren. Oogschaduw is vaak té gepigmenteerd (Ja, dat kan ook!) waardoor je van die hele duidelijke, opvallende en hard aangezette wenkbrauwen krijgt. Door deze poeder te gebruiken, lijken je wenkbrauwen veel natuurlijker. 

Het enige minpuntje aan deze wenkbrauwpoeder is de prijs. Voor deze duo betaal je namelijk €27,95, wat is redelijk bedrag is voor zo'n poeder. Maar... Ik vind deze poeder het geld zeker waard. Je betaalt er aardig wat voor, maar je krijgt er zeker wat voor terug!

De Anastasia Duo Brow Powder bevat 2x 0,8 gram en kost €27,95. 

Teken jij je wenkbrauwen vaak bij? En waar doe jij het mee?


You Might Also Like

0 Comments