Accessoires

Belkin FastFit sportarmband

9/13/2015

Iedere hardloper heeft waarschijnlijk problemen met het volgende: "Waar laat je je mobiel tijdens het hardlopen?!". Je hebt natuurlijk van die speciale hardloopshirts en broekjes met een vakje, maar zo 'n sportarmband is toch net wat handiger. Alleen het probleem met die armbanden is vaak dat ze of heel vervelend zitten of dat ze afzakken.


Van gmpunt.nl kreeg ik deze sportarmband voor de iPhone 4/4S van Belkin opgestuurd. De 'FastFit sportarmband', dus ik neem aan dat hij goed blijft zitten tijdens het hardlopen!

Gmpunt heeft een heel divers aanbod. Je kunt er heel veel accessoires voor je telefoon kopen, zoals telefoonhoesjes voor bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Belkin FastFit sportarmband
Je mobiel moet je aan de onderkant in het hoesje schuiven. Hierna kun je 'em vastzetten met klittenband zodat 'ie er niet uitvalt.

Mijn mobiel past goed in de hoes. Hij past er zelfs in met de hardcase die ik er altijd omheen heb!

Wat me opviel, is dat er over je scherm best een dikke plastic laag zit. Maar ondanks dat kun je je mobiel nog super goed besturen!

Bij de sportarmband kreeg ik ook nog een clipje, waar je je oortjes mee vast kunt zetten. Super handig!

Natuurlijk moest ik deze armband even testen tijdens het sporten. Doordat je de band die om je arm zit kunt verstellen, bleef hij goed zitten! Ook zat hij niet vervelend. 

Ik ben erg tevreden over de sportarmand! Hij blijft goed zitten en je kunt je mobiel gewoon nog besturen. Heel handig!

Hardloop jij? Zo ja, waar laat jij je mobiel?

You Might Also Like

4 Comments