Accessoires

Flash tattoos van I Am Accessoires

9/17/2015

Ik weet het, ik ben een beetje laat met het schrijven van dit artikel. Het 'flash tattoo seizoen' is namelijk al over (Ze waren helemaal hip voor bijvoorbeeld tijdens een festival deze zomer.), maar toch wilde ik er even wat aandacht aan besteden. Ik vind ze namelijk super cool! Ik kreeg 2 velletjes met tattoos en vandaag review ik ze!

Dit zijn de velletjes. Het linker velletje heeft wat kleine tattoos en wat ringetjes. Het rechter velletje bevat wat armbandjes.

Ik had nog nooit en neptattoo opgehad, dus ik had echt geen idee hoe je zo'n ding nou moet aanbrengen. Met wat logisch nadenken en de gebruiksaanwijzing op de achterkant van de velletjes kwam ik eruit.

Het eerste wat ik deed, was de tattoo die ik wilde uitknippen.

Vervolgens haalde ik het plastic eraf

(De foto is zo oranje, omdat ik een fel oranje shirt aanhad en deze weerspiegelde in de wasbak, haha!)

Daarna legde ik de tattoo op de plek waar ik 'em wilde hebben. Ik besloot 'em aan de binnenkant van m'n pols te plakken.

Hierna maakte ik 'em nat, drukte ik 'em nog even 20 seconde aan en toen zat 'ie erop!

Dit is 'em. Ik vind 'em echt super leuk! Hij is wel een beetje gekreukeld, maar dat komt waarschijnlijk doordat je je pols beweegt en je huid dus ook de hele tijd beweegt. Als ik m'n hand naar achter buig en dus de huid van m'n pols trak trek, is de tattoo wel gewoon strak.

Ook m'n zusje nam er eentje. Deze zilveren stipjes. Echt zo leuk! Zij besloot 'em ook aan de binnenkant van d'r pols te plakken.

Ik verwachtte dat de tattoo ongeveer 2 dagen mooi zou blijven zit, maar dit viel echter heel erg mee. Hij bleef onwijs lang mooi zitten. Ik deed ook niet voorzichtig vanwege de tattoo. Bij alles wat ik deed, bleef 'ie gewoon mooi. Na 4 dagen kwam er wel een grijzige rand om de tattoo heen. Een vriendin van mij dacht dat het de lijm was en dat zou best goed kunnen. Maar ondanks de grijze rand, zag 'ie er gewoon nog mooi uit.

Ik vind de flash tattoos echt super leuk! Nu de winter eraan begint te komen, zal ik ze waarschijnlijk minder vaak opdoen. Maar zodra het weer lente/zomer wordt, komen ze weer uit de kast!

Deze tattoos komen van de I Am Accessoires, maar ik weet niet zeker of ze nog verkrijgbaar zijn. Ik denk dat ze uit de zomercollectie waren en dus niet meer in de winkels liggen. 

Heb jij de afgelopen zomer flash tattoos opgehad?

You Might Also Like

1 Comments