Handen & Nagels

Fox nail art

9/25/2015

De herfst is ondertussen alweer begonnen. Misschien verlang je terug naar de zomer. Dat kan ik begrijpen. Zelf vind ik de zomer ook fijner dan de herfst, maar... Ook de herfst heeft z'n leuke kanten. Omdat het mij leuk leek om wat artikelen te schrijven met een herfstthema zodat jullie helemaal in de herfst stemming te komen, laat ik jullie vandaag een nail art zien met een herfst thema.

Normaal houd ik meer van strakke, simpele nail arts, maar dit keer vond ik het leuk (om net als vroeger) weer zo'n hele 'moeilijke' nail art te maken. Tot een paar jaar geleden kroop ik elke vrijdagmiddag (en meestal liep dit uit tot vrijdagavond) na school achter m'n bureau om weer een nail art creatie te maken. Ik maakte Chinese vrouwtjes met bloesemtakken, Engelse vlaggen, cupcakes en vlinders. Vandaag voeg ik hier weer een nail art aan toe. Dit keer eentje van een vosje.

Deze nail art ziet er misschien lastig uit, maar het valt echt wel mee. Je hebt er geen vaste hand voor nodig (die heb ik namelijk ook niet), maar wel een beetje geduld. Je lakt (nou ja, eigenlijk meer schildert) laag over laag over laag.

Ik begin met een witte basis laag. Hiervoor gebruik ik Blanc van Essie.

Als deze laag goed droog is, kunnen we beginnen met het vosje. Het hele vosje heb ik gemaakt met een dotting tool. Ik zet allemaal kleine stipjes achter elkaar die een lijntje vormen en ik gebruik de grote kant van de dotting tool om vakjes in te kleuren.

Ik begin met de omlijning van z'n kop.

Hierna kleur ik z'n hoofd in, maar laat ik een wit gedeelte open. Dit is z'n snuit.

Vervolgens maak ik z'n lijfje.

Voeg daarna nog 2 pootjes, een neusje, 2 oogjes en de oortjes toe.

Als laatste maakte ik z'n staart. Gewoon een driehoekje met in het puntje nog wat wit.

En dan is je nail art klaar!
Ik vind 'em erg leuk, maar ik heb 'em meteen na het maken weer afgehaald. Het is gewoon mijn ding niet meer. Ik vind het er hartstikke geinig uitzien en ook super leuk om te maken, maar nee. Ik loop niet graag meer met een vos op m'n nagels rond.

Wat vind jij van deze nail art? Zou jij 'em dragen?

You Might Also Like

5 Comments

 1. Wat grappig gedaan dit! En knap ook trouwens. Ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave nailart, ik heb hier totaal geen geduld voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk gedaan! ps. Maak jij al kans op de Ice Watch – Ice-Ola pink en/of 100€ shoptegoed bij Zalando op mijn blog? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow dat is echt super knap, ik zou het echt nooit zo mooi kunnen krijgen. Hij is echt super schattig

  BeantwoordenVerwijderen