Beauty

Marc Jacobs Daisy Dream

9/23/2015

Daisy Dream. Een parfum dat ik al een hele lange tijd wilde. Ik kreeg een keertje een sample van deze geur en was er meteen helemaal weg van! Een heerlijke lichte, bloemige maar ook fruitige geur. Ook van de flacon was ik helemaal weg. Niet gek dat dit mijn favoriete parfum is. Vandaag review ik 'em!


Volgens Marc Jabobs zou Daisy Dream een jeugdig, romantisch en energiek parfum moeten zijn. De geur is zowel bloemig als fruitig en hij is licht en luchtig.

Topnoten: Bramen, grapefruit en peer.
Hartnoten: Lychee, jasmijn en blauwe regen.
Basisnoten: Witte houtsoorten, kokoswater en muskus.

De originele Daisy geur heb ik zelf niet en ik heb 'em ook nog nooit geroken. Daar kan Daisy Dream dan ook niet mee vergelijken. Hij schijnt iets fruitiger en frisser te ruiken, maar hier kan ik dus niet over oordelen.De flacon vind ik, zoals ik eerder al zei echt prachtig! Het glas met daarin de lichtblauw gekleurde parfum, de witte madeliefjes op het flesje en de gouden en zilveren details: I love it!

Wat ik wel jammer vind, is dat de geur heel snel verdwenen is. Het is namelijk een Eau de toilette. Na een uurtje wordt de geur namelijk al minder en na 4 a 5 uur is de geur bijna helemaal verdwenen. Jammer! Van mij had 'ie wel wat langer mogen blijven hangen!


Ik vind Daisy Dream echt heerlijk. Fris, sprankelend, zoet en luchtig. Het is dus meer een zomer geur, maar voor de winter vind ik 'em ook goed. Ik houd niet zo van sterke, kruidige geuren. Geef mij maar zo'n lief geurtje als Daisy Dream!

Marc Jacobs Eau de toilette 30 ml - €49,94
Marc Jacobs Eau de toilette 40 ml - €66,61
Marc Jacobs Eau de toilette 50 ml - €91,06

Heb jij Daisy Dream? Of misschien een andere variant uit de Daisy collectie? 

You Might Also Like

0 Comments