Beauty

Anastasia Dipbrow Pomade medium brown

10/15/2015

Volgens veel (buitenlandse) bloggers is het écht een musthave voor je wenkbrauwen. De Dipbrow Pomade van Anastasia. Het is een gekleurde wenkbrauwgel die goed zou moeten hechten aan de huid en aan je wenkbrauwhaartjes, waardoor 'ie super goed zou moeten blijven zitten. Eerlijk gezegd vind ik wenkbrauwgels altijd erg onnatuurlijk ogen. Ik vind wenkbrauwpoeder (meestal) veel mooier, omdat je dit heel natuurlijk kunt aanbrengen. Ik ben dus benieuwd of je de Anastasia Dipbrow Pomade natuurlijk kunt aanbrengen!


De wenkbrauwgel zit verpakt in een glazen potje met een zwart deksel. Op het deksel staat het roségouden logo van Anastasia Beverly Hills. Erg mooi!

De Dipbrow is er in een aantal verschillende kleuren. Zelf vind ik het altijd erg lastig om de goede kleur te kiezen. Ik keek naar wat swatches op internet en besloot vervolgens Medium brown te nemen. Op de swatches leek deze kleur namelijk het dichts in de buurt te komen van mijn eigen haarkleur. Misschien dat 'ie iets te donker is, maar hopelijk kan ik 'em wat lichter aanzetten.

Hierboven zie je mijn swatches. Zoals je ziet is de wenkbrauwgel goed gepigmenteerd, maar kun je 'em ook wat lichter aanbrengen. Ik heb de swatches aangebracht met een schuin afgesneden kwastje. Dit vind ik de fijnste manier om een product voor je wenkbrauwen aan te brengen. 

En zo ziet het eruit als ik de gel aanbreng op m'n wenkbrauw. Het effect vind ik mooi, maar niet bijzonder. Het ziet er niet super onnatuurlijk uit, maar toch vind ik poeder mooier! Verder weet ik niet zeker of ik de kleur een goede match met m'n eigen haarkleur vind. 

De textuur van de gel lijkt het meest op die van een geleyeliner. Romig en niet korrelig. Je kunt fijn werken met de gel! Hij smeert fijn uit en verdeeld zich mooi over je wenkbrauw. 

De gel is zo gepigmenteerd, dat 'ie snel té veel kleur afgeeft. Zorg dus dat je niet teveel product aan je kwastje hebt zitten. 


Ik vind de Anastasia Dipbrow Pomade best wel fijn! Ik was bang dat 'ie er erg onnatuurlijk uit zou zien, maar dit valt mee! De textuur is heel fijn. Romig en niet korrelig en de gel blijft gewoon ontzettend lang zitten. Ik kreeg de swatches ook niet van m'n arm gewassen! 

Deze wenkbrauw gel is erg zuinig in gebruik. Zoals ik eerder aangaf, heb je echt maar een héél klein beetje nodig. Het potje bevat 4,0 gram. Daar doe je dus wel een tijdje mee!

De prijs van de gel vind ik redelijk aan de hoge kant. Anastasia is duur, dat weet ik. Maar is dit product zijn geld waard? Ja, ik denk het wel. Het doet wat het belooft, maar... Als ik zou moeten kiezen tussen deze gel of de wenkbrauw poeder van Anastasia (lees hier mijn review), zou ik toch voor de poeder gaan. Het is net wat jij fijner vindt!

Anastasia Dipbrow Pomade Medium brown - €29,50

Waarmee teken jij je wenkbrauwen in? En lijkt de Anastasia Dipbrow Pomade je iets?

You Might Also Like

1 Comments