Accessoires

Casetastic softcovers

10/03/2015

Van telecomtelecom.nl kreeg ik twee super leuke hoesjes voor m'n telefoon opgestuurd. Beide hoesjes zijn van het merk Casetastic. Casetastic is een merk met unieke cases. De designs van Casetastic worden met een speciale printer en met speciaal inkt geprint op een softcase. Hoe leuk?!

Over Telecomtelcom.nl en Casetastic
Telecomtelecom.nl is een webshop met accessoires voor de smartphone én de tablet. Ze verkopen accessoires voor telefoons die net uit zijn, zoals cases voor de iPhone 6S, maar ook voor wat oudere modellen. Verder hebben ze niet alleen accessoires voor merken zoals Apple en Samsung, maar ook voor merken zoals Huawai en LG. 

De hoesjes die ik opgestuurd kreeg, zijn van het merk Casetastic. De hoesjes van Casetastic zijn voorzien van unieke prints en ontworpen door verschillende ontwerpers. Elk Casetastic hoesje wordt in Nederland geprint op een TPU softcover. Het printen van de hoesjes gebeurt met een state-of-the-art Roland printer die dit zo nauwkeurig doet, dat er op een resolutie van 1440 dpi geprint wordt! Voor het printen wordt speciale UV-licht bestendige inkt gebruikt, zodat je hoesje niet vervaagd in de zon!


Mijn hoesjes
Hierboven zie je de hoesjes die ik heb uitgezocht. Twee iPhone 4S hoesjes. De ene heeft een leuke zebra print en de andere heeft een vrolijk chevron patroon in blauwe en grijze kleuren!

Tiffany Fade Chevron
De Tiffany Fade Chevron softcover is ontworpen door Rex Lambo uit Los Angeles. Rex Lambo staat bekend om zijn korte, scherpe maar vooral hilarische quotes. Verder geeft hij zijn hoesjes vaak een vintage/hipster stijl.

Ik vind dit hoesje erg mooi! De kleuren zijn fris en het chevron printje vind ik erg leuk! Hij staat ook zo mooi bij m'n witte iPhone.

Zebra
Het tweede hoesje dat ik uitkoos, is deze met een zebra print. Zelf ben ik echt fan van zebra printjes, dus dit hoesje vind ik dan ook helemaal te gek! Een hele andere print dan de vorige, maar net zo leuk!

De softcovers passen perfect om mijn mobiel heen en voelen stevig aan! Het enige minpuntje vind ik dat het aan/uit knopje en de knopjes voor het geluid moeilijk in te drukken zijn. Doordat er plastic over de knopjes heen zit, zijn ze natuurlijk wel beter beschermd, maar het indrukken gaat wat lastiger. 


En dan was dit mijn review over de twee softcovers die ik opgestuurd kreeg van telecomtelecom.nl. Beide hoesjes vind ik helemaal geweldig! De print vind ik super en de hoesjes beschermen m'n telefoon goed!

Casetastic softcover - €24,95 - Telecomtelecom.nl

Wat vind jij van deze hoesjes? Welke print zou jij kiezen?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Gaaf! Ik zou voor die blauwe gaan. Lekker fris kleurtje. Ik ben alleen bang dat ze er niet voor mijn telefoon zijn. Ik heb een OnePlus One en daar is bijna niets voor geschikt aan accessoires.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super leuke hoesjes, vooral die blauwe is echt super leuk. Maar die zwarte met wit is ook heel leuk

    BeantwoordenVerwijderen