Beauty

Essence Lash Princess False Lash Effect mascara

10/05/2015

Een nieuwe mascara uitzoeken vind ik altijd een lastig klusje. Nou ben ik in het algemeen niet zo snel in het maken van beslissingen, maar met een mascara uitzoeken duurt het meestal nog wat langer. Er is z├│veel keus! En hoe kun je nou aan de verpakking zien of het een goede mascara is? En is een duurdere mascara automatisch beter dan een goedkopere?
Normaal zou ik een mascara van Maybelline of Max Factor pakken, maar dit keer ging ik voor eentje van Essence. Een stuk goedkoper en misschien wel net zo goed! Ik probeerde 'em natuurlijk meteen uit.

Het borsteltje is redelijk normaal. Hij is aan het einde iets breder dan aan het begin, maar verder is het gewoon een klassiek borsteltje.

Geen mascara aangebracht
Essence Lash Princess False Lash Effect mascara aangebracht

Ik vind het effect van de mascara wel gewoon prima. M'n wimpers zijn zwarter, ze lijken iets meer volume te hebben en ze lijken wat dikker. Wel mis ik een beetje lengte. Qua klontjes valt het nog wel mee. De mascara is wel wat aan de dikke kant, maar er valt prima mee te werken!

De mascara blijft de hele dag zitten zonder af te brokkelen, dus dat is wel fijn. Ik vind het gewoon een prima mascara. Hij is niet duur, geeft m'n wimpers volume, maakt ze voller en blijft de hele dag zitten. Ik ga deze zeker gebruiken totdat 'ie op is!

Essence Lash Princess False Effect mascara - €3,39 - te koop bij Kruidvat en Trekpleister

Wat vind jij van deze mascara?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ziet er uit als een fijne mascara die zijn werk goed doet! lekker betaalbaar ook, fijn <3

    BeantwoordenVerwijderen