Beauty

Essie Bordeaux

10/27/2015

Eerder vertelde ik dat ik in Berlijn naar de DM was geweest en daar een Essie lakje voor maar 8 euro had gekocht. Vandaag review ik deze prachtige dieprode en klassieke herfstkleur. Ik was natuurlijk al mega fan van Essie, maar ik ben nu ook fan van donkerrode nagellak. Dit lakje is namelijk m'n eerste donkerrode lakje. Ik heb meer dan 200 lakjes, maar had nog geen een donkerrode!


Het kleurtje dat ik - na ongeveer 30 minuten voor het Essie schap te hebben gestaan - uitkoos, is Bordeaux. In Nederland had ik al eerder gekeken naar dit kleurtje, maar ik had 'em nooit eerder gekocht. Toen ik in de DM stond, vond ik het een goed moment om hem te kopen: als een soort van souvenir uit Berlijn én hij is daar natuurlijk 20% goedkoper dan in Nederland. 

In het flesje vind ik de kleur erg erg mooi uitzien. Een diepe rode kleur met een paarsachtige ondertoon.


En dan de swatches! De kleur op m'n nagels is bijna hetzelfde als de kleur in het potje, alleen zie je per nagel wat kleurverschil. Op de foto's hierboven draag ik op elke vinger gewoon 2 laagjes, maar toch zijn ze verschillend van kleur. M'n pink is wat donkerder dan de rest. Ik denk dat dit door de hoeveelheid nagellak op m'n kwastje komt. Op m'n pink zit waarschijnlijk een dikkere laag nagellak. Ook zie je het witte gedeelte van m'n nagel een beetje door de lak heenkomen. Ik stoor me er niet aan. Ik denk dat je dit bij elke lak wel een beetje hebt, maar dat je het door de donkere kleur gewoon wat beter ziet. Misschien dat een derde laagje het kleurverschil weg zou kunnen halen.

Ondanks dat er wat kleurverschil te zien is, vind ik de lak echt prachtig. Hij glanst ook zó mooi!Het kwastje van Essie vind ik altijd erg fijn. Hij is breed en afgerond, waardoor je in 1 a 2 keer je hele nagel kunt laken én mooi bij je nagelriemen kunt komen.

De kwaliteit van het lakje is zoals ik gewend ben van Essie. Hij blijft minimaal 4 dagen prachtig zitten!


Ik ben erg blij met Bordeaux. De kleur vind ik echt prachtig en de kwaliteit is natuurlijk super! Dit lakje ga ik de komende maanden zeker nog veel dragen. Het is m'n nieuwe favoriete herfstkleur!

Essie Nail Polish 13,5 ml - €9,99 - O.a. te koop bij Etos
Essie Nail Polish 13,5 ml - €7,99 - Te koop bij de DM in Duitsland

Wat vind jij van dit lakje? En welke kleur draag jij veel in de herfst?

You Might Also Like

1 Comments