Persoonlijk

Favorieten van oktober

10/31/2015

Vandaag is het alweer de laatste dag van oktober! Heel cliché om te zeggen, maar de tijd gaat zo snel! De maand oktober was voor mij echt een hele leuke maand. Ik was een week in Berlijn én ik had een weekje herfstvakantie. In deze maand heb ik ook wat fijne producten ontdekt. Deze laat ik vandaag aan jullie zien!

Essie Nail Lacquer - Bordeaux

Ik vertelde afgelopen dinsdag al dat ik helemaal weg ben van dit Essie lakje. De kleur vind ik echt prachtig. Dieprood met een paarse ondertoon en een geweldige glans. Dit is echt m'n nieuwe favoriete lakje voor de herfst!

Lees de review hier.

Maybelline Color Sensational lipstick - Iced Caramel
Hierboven zie je m'n nieuwe favoriete lipstick! Het is Iced Caramel van Maybelinne die ik 2 weken terug voor maar €2,99 scoorde bij de Big Bazaar. De kleur vind ik echt prachtig. Echt een better than my own lips kleur! Ook de textuur vind ik erg fijn.

Lees de review hier.

Berlijn
Mag je een stad ook meenemen in je artikel met je favorieten? Ik ben namelijk helemaal verliefd op Berlijn. Het is echt zo'n leuke stad! Heel groen en heel veel mooie kunst. Ik had niet echt hoge verwachtingen van Berlijn en het leek mij een saaie stad met veel geschiedenis. Ik houd écht niet van geschiedenis. Maar mijn verwachtingen waren helemaal fout! Natuurlijk heeft Berlijn veel geschiedenis, maar het is zeker geen saaie stad.

Essence Lash Princess False Lash Effect mascara
Ik kocht eigenlijk nooit mascara's van Essence of Catrice. Als ik een mascara kocht, was deze eigenlijk altijd van Maybelline. Omdat ik wel benieuwd was naar de kwaliteit van zo'n super budget proof mascara, besloot ik de Essence Lash Princess mascara te kopen. En hij bevalt me! Echt een prima mascara voor €3,39!

De review lees je hier.

En dan waren dit mijn favorieten van oktober!

Wat was jouw ultieme favoriet uit de maand oktober?

You Might Also Like

1 Comments